kasiu-83 25.09.07, 09:14 w będziecie ubierać swoje maluchy?kurtka i spodenki czy kombinezony ja już się zastanawiam co mam zakupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziaj14 Re: co na zimę 25.09.07, 09:18 kombinezon, wydaje mi sie praktyczniejszy hop do srodka i ubrany)) Odpowiedz Link Zgłoś
edziaj14 Re: co na zimę 25.09.07, 10:22 buty obowiazkowo ,nie moze zmarznac w nózki ja mam kozaczki z bartka dostalam naszczescie w prezenci Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona Re: co na zimę 25.09.07, 14:52 Ja mam dla Maksa na zimę 3 kombinezony takie, że będzie mógł w nich dreptać. Prócz tego mam 2 kurtki i kożuszek. Dodatkowo oczywiście buty - kupię z Bartka. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: co na zimę 25.09.07, 19:55 ja kupiłam dwie kurteczki zimowe w Realu: jedna dwustronna za 15zl a druga z olarkiem w środku na 17,90. Do tego dokupie spodnie, bo wydaje mi się że tak łatwiej dziecko ubrać niż w kombinezon. Odpowiedz Link Zgłoś
aj-a Re: co na zimę 25.09.07, 20:52 a my mamy aż...5 kombinezonów po starszej córci i chyba raczej nie będziemy nic dokupować musimy tylko pomyśleć nad butkami Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: co na zimę 25.09.07, 21:18 A ja chyba kupię 1 kombinezon w całości (jak się da, to taki z odpinanymi butkami) - bo mi się wydaje, że łatwiej w taki ubierać (postaram się znaleźć taki rozpinany po 2 bokach) i jedną kurtkę cieplejszą. Co do butów, to zobaczę czy mały będzie chodził czy nie. Na razie żadne na niego nie pasują (nawet takie niby dla dzieci wózkowych) - za chiny nie mogę mu wcisnąć w nie stópki - normalnie jak brzydkiej siostrze kopciuszka )) Odpowiedz Link Zgłoś