agava07 28.05.08, 21:51 Nie pomogła, a wręcz zaszkodziła Co w tej sytuacji przypisują Wasi lekarze? I czy te leki są jeszcze bezpieczne w ciąży, czy też mają zastrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anecc Re: co po Nystatynie? 29.05.08, 13:08 Mi tez Nystatyna niebardzo pomaga.Niestety moj organizm ma tendencje do stanow zapalnych,wiec w ciazy te przypadlosci tez mnie mecza.Moj ginekolog zapisal mi gyno-feminazol w globulkach,ale sugerowal,ze bezpieczny jest po 18-tym tygodniu.I rzeczywiscie kiedy po antybiotyku znow pojawil sie stan zapalny,to kuracja okazala sie skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dawida27 Re: co po Nystatynie? 29.05.08, 13:32 przy pierwszej ciazy mialam co chwile jakies cholerstwa w pochwie. Nystatyna nie pomagala. Przepisala mi ginka jakies czopki, ale zabij mnie, nie pamietam nazwy. Pomagalo. Odpowiedz Link Zgłoś
agava07 Re: dawida27 29.05.08, 16:58 A mogłabyś sprawdzić w Swojej karcie przy następnej wizycie? Na pewno jest to zapisane. Odpowiedz Link Zgłoś
dawida27 Re: dawida27 29.05.08, 17:06 oki, chodzę do trzech gabinetów mojej ginki, jak trafię, na pewno ci dam znać Odpowiedz Link Zgłoś