m-aj 03.12.08, 12:32 Czy wasze dzieciaczki lubią kakao? Dawałyście już? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thaigirl Re: KAKAO, kasza manna 03.12.08, 14:24 kaszę manną (na normalnym mleku) próbowałam dawać jak skończył rok. Dwa dni jadł - potem odmówił współpracy. a kakao - czasem tak, czasem nie. żadnych alegrii nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: KAKAO, kasza manna 03.12.08, 20:55 Tak, bez zachwytów. Za to czekoladę lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
majka25ja Re: Moja Mała nie lubi!!! n/t 03.12.08, 22:39 Moja corka kasze manna je od 6 m-ca zycia i bardzo lubi,natomiast kakao nie barddzo jej podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: KAKAO, kasza manna 03.12.08, 23:26 Kaszke mannę (na mleku ryżowym, sojowym) bardzo lubi, kakao nie dawałam, bo alergik. Za to uwielbia kawę zbożową. Ja daję Caro Nestle. Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Re: KAKAO, kasza manna 04.12.08, 00:27 Antek uwielbia "sam" sobie przygotowywac kakao,ale picie nie idzie mu najlepiej,mysle,ze jest dla niego za slodkie.Nesquik to taki ulepek. Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: KAKAO, kasza manna 04.12.08, 08:13 Kaszę manną robię na wodzie, czasem dodawałam do zupek, ale Aga jakoś bardzo nie przepada więc już długo nie jadła. Mleka zwykłego ani modyfikowanego nie podaję (Aga nadal jest piersiowa) więc kakao na wodzie zrobiłam -nie smakowało. Raz chciała się mojego kakao na krowim mleku napić - też nie smakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: KAKAO, kasza manna 04.12.08, 11:34 kakao próbowała ale jakoś specjalnie się nie zachwyciła woli zbożową z mlekiem. A mannę je na (krowim mleku ) na kolację i to dość często czasem dla odmiany dodaję jej do tego jakiś owoc albo trochę cynamonu Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 Re: KAKAO, kasza manna 04.12.08, 17:42 Przy mnie nie je , u mojej mamy zajada się kaszką i budyniem domowym czekloadowym (na kakao) Odpowiedz Link Zgłoś