gosiak781 09.12.08, 10:26 czy taka z IKEA zy jakas inna, poradzcie te Mamy kttore maja juz ciuchcie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irima2 Re: jaka CIUCHCIE kupic? 09.12.08, 11:11 Wczoraj właśnie wyciągnęłam taką z IKEI - przy wcześniejszych próbach się nią nie interesował. No i super się bawił! Najpierw pomagał układać tory i bardzo szybko zaskoczył jak to się robi. A potem łączył sobie ciuchcię, trochę się wkurzał, że jak złą stroną przyłoży magnesy to mu się odpychają ale też szybko się połapał co zrobić. A potem sobie jeździł ciuchcią po torach i mówił "ciuch ciuch". A jak mu się wykoleiła to krzyczał "alarm" Tak więc polecam. Zamierzam jeszcze drewniane klocki dokupić żeby mógł sobie infrastrukturę budować Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: jaka CIUCHCIE kupic? 09.12.08, 22:50 mój też póki co ma z ikei i fajnie układa tory, jeździ 'apongiem' tego samego typu jest tez podobno w tesco jest bardzo prosta, ale... to chyba jej zaleta, bo młody sam sobie radzi potem pewnie warto dokupić jakiś pociąg na baterie (nie wiem czy do tych modeli można, ale chyba tak...) Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Re: jaka CIUCHCIE kupic? 10.12.08, 00:21 No to i ja sie przylacze,Antek dostal od Mikolaj ta z IKEA i "ciuchcia" nia caly czas Jej plus jest taki,ze mozna dokupoc dodatkowe tory,wagoniki i cos tam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
hariett dobra jest z Ikei jak i Tesco 10.12.08, 13:17 Ja zdecydowanie polecam tą z Ikei i Tesco. Wszystkie tory pasują. W Tesco mozna dokupic ciuchcie na baterie jak i inne elementy( tory, mosty zwodzone, zwrotnice, wagoniki i inne gadzety) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: dobra jest z Ikei jak i Tesco 10.12.08, 15:45 oszsz,a ja wczoraj kupiłam jakieś chińskie plastikowe paskudztwo chrzesniakowi męża. No może nie aż takie straszne, ale drogie i kolejka Ikea nie może sie nawet z nim równać Swoja droga znaleźć naprawdę fajna zabawkę jest trudno, albo ja mam takie szczęcie. Te wszystkie grające, świecące cuda nie interesują młodej, mi też sie nie podobają. Cudem udało mi sie kupić kilka ślicznych, drewnianych zabawek, bo leżały sobie zakurzone, upchnięte na kupie w kącie sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: jaka CIUCHCIE kupic? 10.12.08, 21:27 drewniana, z zaczepami na magnesy Szymek codziennie pokonuje kilometry, jedna, taka zwykla plastikowa juz zajechal na mikolaja dostal tez lokomotywe a`la Tomek - na baterie, z dzwiekiem, z boku ma sorter na kilka klockow tez jest nia zauroczony Odpowiedz Link Zgłoś
moli1978 Re: jaka CIUCHCIE kupic? 15.12.08, 12:16 Ja też mam z Ikei i również jestem zadwolona. JAsiek uwielbia się nią bawić, składać tory, ustawiać wagoniki. I to już ze 3 miesiące. Więc zabawka się sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś