gosiah83 21.01.10, 13:06 Dziewczyny czy któraś z Was miała przyjemność użytkować ten wózeczek? możecie coś więcej powiedzieć na jego temat??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonakoniczyna Re: Mutsy DUOSEAT 21.01.10, 18:15 Chcialam sprawdzic co to za wozek i znalazlam cos takiego: forum.gazeta.pl/forum/w,574,74138884,74139332,Mutsy_DuoSeat_na_stalezu_Urbanrider.html Moze sie przyda? Odpowiedz Link Zgłoś
aura1508 Re: Mutsy DUOSEAT 22.01.10, 11:09 Ja użytkowałam ten wózeczek. Zresztą chcę go teraz sprzedać. Uważam, że nie ma fajniejszego wózka i przyjemniejszego w użytkowaniu niż Mutsy Duoseat. Po pierwsze prowadzi się bardzo lekko, jest niezwykle zwrotny co jest raczej rzadkością jeśli chodzi o wózki dla dzieci rok po roku. Większość to długaśne tramwaje. Niestety widziałam na żywo wiele wózków podwójnych i Mutsy jest zdecydowanie najlepszy. Odstraszyć może jedynie cena nowego ale używany kosztuje naprawdę niedużo. Ja mam zestaw składający się z: - Stelaż urban rider ze skórzaną rączką + pojedyncze siedzisko spacerowe - podwójne siedzisko duoseat + miękka gondolka nr 02 dla noworodka - fotelik play xtreme + adaptery - step up board U nas jest 1,5 roku różnicy więc wózek się spisał w następujących kombinacjach: - podwójne siedzisko na dłuższe spacery (maluszek z tyłu w miękkiej profilowanej gondolce, starszak z przodu) - na wyjścia np. do lekarza - fotelik samochodowy + step up board - jak starsza córa trochę podrosła to na spacery jest też pojedyncze siedzisko dla młodszej + step up board. Powiem tak, użytkowanie tego wózka to ogromna przyjemność Chcę go sprzedać także jeśli chcesz zdjęcia i więcej informacji pisz na mail karola1508@gmail. com Odpowiedz Link Zgłoś
aura1508 Re: Mutsy DUOSEAT 23.01.10, 15:33 Wózeczek już został sprzedany. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
2xmama1980 Re: Mutsy DUOSEAT 19.04.10, 12:22 ja też zamierzam sprzedać wozeczek - jest faktycznie super - nie do zajechania zwrotny wygodny - stelaż to podstawa i daje wiele kombinacji - fotelik samochodowy, gondola, duoseat, spacerowa i inne. super sprawa Odpowiedz Link Zgłoś