beeecia 15.02.04, 23:01 Chciałabym Was zapytać od kidy można zacząć chodzić z dzieckiem do kina?Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chalsia Re: KINO 15.02.04, 23:42 Wiem jedno - nie należy prowadzać dwulatka do trójwymiarowego kina Imax. Pozdrawiam, Chalsia Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: KINO 16.02.04, 07:59 Ja bylam ostatnio z moja dwulatka po raz pierwszy. wytrzymala 1,5h i byla bardzo zadowolona. (kino normalne nie trojwymiarowe) Odpowiedz Link Zgłoś
alexk-ignacy Re: KINO 16.02.04, 08:08 chalsia napisała: Wiem jedno - nie należy prowadzać dwulatka do trójwymiarowego kina Imax. Hehe zgadzam się w 100% - 2,5latka ani 3latka też nie . Ja przerobiłam 2,5latka a znajomi 3latka - szkoda kasy... ;P Co do zwykłego kina wszystko zależy od dziecka... Ja poszłam z Ignacym jak miał ok 2,5lat owszem film zobaczył, twierdził, że mu się podobało, ale tak naprawdę niewiele z niego zapamiętał Teraz po skończeniu przez małego 3lat byliśmy na "bracie niedźwiedziu" i też tak średnio... Moi znajomi znowu chodzili ze swoim 3latkiem (teraz już 4latkiem) i było zawsze ok . Nie wiem ile ma Twoja pociecha, ale jeśli uważasz, że nie będzie się bała tego że jest: a) ciemno b) bardzo głośno (Ignac przez połowę filmu siedział z zatkanymi uszami ) c) długo (do czasu trwania filmu dolicz czas na reklamy przed...) d) czasem strasznie (co nawet nie jest tak widoczne, ile potęgowane przez dźwięk...) to możesz spróbować pójść - zawsze można wyjść ;P Ja natomiast chcę Cię zachęcić do zabrania dziecka do teatru. Ja ostatnio poszłam z małym i naprawdę bardzo mu się podobało. A mimo, iż przedstawienie było polecane dla dzieci od lat 5, to było na nim bardzo dużo dzieciaków dużo młodszych, nawet poniżej 2lat. Ale wybór należy do Ciebie w końcu Ty znasz swoje dziecko lepiej niż my Odpowiedz Link Zgłoś
jafima Re: KINO 20.02.04, 23:08 Mąż wziął na "Nemo" naszą trzylatkę i wyszli w czasie reklam. Dobrze, że za dziecko się nie płaciło. Powód bardzo głośne reklamy. Mała ma dość wrażliwy słuch. A gdy ją coś zainteresuje potrafi oglądać film w tv nawet do godziny. Ograniczamy jednak tą rozrywkę. Odpowiedz Link Zgłoś