Dodaj do ulubionych

Książka dla 2-latka o własnym łóżeczku

06.07.11, 16:36
ktoś się natknął na taką pozycję? może z serii o Kajtusiu, Kamyczku ...
chciałabym zacząć oswajać syna z możliwością spania w swoim łóżku big_grinD
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Książka dla 2-latka o własnym łóżeczku 07.07.11, 09:11
      Podłączę się do prośby smile
      Kiedyś chce jakoś przeprowadzić moje dziecko (1,5 r) z mojego łóżka, do łóżka w jej pokoju (łóżko w planach zakupowych, ale boję się, że jeśli kupię je teraz, to zostanie zawalone zabawkami i mała nie będzie miała powiązania moje łóżko-mój sen).
      Na razie ma materacyk obok mojego łóżka, na którym "bawi się w zasypianie", czyli leży trochę pod kołdrą, na poduszce by w końcu przyjść do mnie i zasnąć.
      • ciociacesia kamyczek 07.07.11, 12:07
        'zle sny'
        'dobranoc'
        • espionka Re: kamyczek 08.07.11, 11:55
          o fajnie dzięki i jest w tych książeczkach jakoś zaakcentowane spanie we własnym łóżku
          • ciociacesia Re: kamyczek 08.07.11, 14:00
            w zlych snach kamyczka budza koszmary i wola mame, ktora po kilku takich nocach wysyla tate ktory prosi kamyczka zeby zaopiekowal sie misiem i wychodzi. no i wszyscy spia
            w dobranoc kamyczek cieszy sie bo inaczej niz mlodsza siostra moze posiedziec i pograc wieczorem z rodzicami w planszowki, a potem idzie spac - tata zamyka drzwi od pokoju i gasi swiatlo a kamyczek jeast rano dumny ze spal sam
    • agnen Re: Książka dla 2-latka o własnym łóżeczku 09.07.11, 20:01
      a "Małą lamę" znasz? merlin.pl/Mala-lama-juz-spi-sama_Anna-Dewdney/browse/product/1,697030.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka