Dodaj do ulubionych

seksualność chłopca 5 latka

30.07.05, 14:52
Obserwuj wątek
    • windona Re: seksualność chłopca 5 latka 30.07.05, 14:56
      przepraszam za puste okienko> Chcę zapytać o pewną sprawę.Otóż mam synka 4,5
      latka i zauważyłam ,że od jakiegos czasu zauwazyl on swoją seksualnośc , otóz
      lubi pokazywać gołą pupę i to go podnieca, nie wiem czy to jest powód do
      zmartwienia czy to normalne zachowanie?Jka sadzicie i czy macie podobne problemy?
      • kamilavena Re: seksualność chłopca 5 latka 02.09.05, 11:56
        Witaj mam pytanie czy interesują go jego narządy półciowe? Pytam bo mówisz że
        zauwazyl on swoją seksualnośc, bo to normalne w tym wieku, chęć poznania nie
        znanego, tylko nie rozumiem tego co mówisz że go to podnieca, skąd wiesz że tak
        jest? Może o poprostu innteresuje się swoją pupą jak każdą inną cześcią swego
        ciała? POZDRAWIAM SERDECZNIE. Kasia
        • mama.ludzika Re: seksualność chłopca 5 latka 02.09.05, 23:41
          Mój syn też robi takie prowokacje. Rozbiera się i świeci gołym tyłkiem, albo
          wypuszcza ze spodni siusiaka, woła, żeby na niego patrzeć, a ja widzę, że się
          tym podnieca. Nie wiem, dlaczego... muszę poczytać w książkachwink Tak czy owak
          jak to widzę, nie oburzam sie ani nie zawstydzam go, tylko mówię kategorycznie,
          że mi się taka zabawa w ogóle nie podoba i nie mam ochoty oglądać jego gołego
          tyłka. O ile sie orientuję, w tym wieku popularne są zabawy w "pokazywanie",
          więc się nie martw na zapas. Można to nazwać zachowaniem typowym dla wieku.
          Pozdrawiamsmile
          • antonina_74 Re: seksualność chłopca 5 latka 03.09.05, 12:07
            Mój synek też tak ma, on to traktuje jako najlepszy żart, zresztą oni w
            przedszkolu wiecznie się tak bawili, ciągle jeden drugiemu pokazywał pupę i to
            było dla nich strrrasznie śmieszne smile Teraz już mu trochę przeszło ale np. dziś
            ściągnął piżamę i... zrobił cyfrówką zdjęcie siusiaka, i chwalił się tym... nie
            wiedziałam czy się śmiać czy płakać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka