mamablizniakow1 23.10.05, 19:37 Czy ktos moze polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joola5 Re: Psycholog dla dziecka-Wroclaw 24.10.05, 12:35 Witam, cześć. Ja nie jestem z Wrocławia, ale zaciekawił mnie Twój nick. Też jestem mamą bliźniaków, moje mają 2,5 roku i chętnie wymienię się doświadczeniami i poglądami. Jeśli masz ochotę, to proszę o maila na priva. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
olszewska.anna Re: Psycholog dla dziecka-Wroclaw 26.10.05, 15:56 Polecam Izabelę Bancewicz - tel. (71)3528412 ; polecają ją moi znajomi o sobie napisała Nazywam się Izabela Bancewicz, jestem psychologiem. Ukończyłam studia na Uniwersytecie Wrocławskim w 1997 roku, jako specjalizację wybrałam psychologię społeczną. Od 5 lat pracuje jako psycholog w Dziennym OŚrodku Psychiatrii i Zaburzeń Mowy dla Dzieci i Młodzieży we Wrocławiu. Zajmuję się terapią indywidualną dzieci i młodzieży, prowadzę zajęcia psychoedukacyjne dla rodziców i terapię grupowa dla młodzieży. Do moich obowiązków należy diagnoza zaburzeń wieku rozwojowego, w tym sfery poznawczej, emocjonalnej i funkcjonowania społecznego. Od 2 lat pracuje także w Poradni Leczenia Zaburzeń Pamięci w "Centrum Ikar". Przeprowadzam badania pozwalające okreŚlić poziom rozwoju funkcji poznawczych, diagnozujące ewentualne zaburzenia uwagi i pamięci. Prócz tego prowadzę ćwiczenia dla osób, które cierpią na łagodne i znaczne zaburzenia pamięci. Spotykam się też z opiekunami osób z rozpoznanym otępieniem, którzy często potrzebują wsparcia i wskazówek do pracy. Podczas swojej pracy terapeutycznej uczestniczyłam w kursach i szkoleniach na temat wczesnego rozpoznawania, problemów diagnozy i terapii autyzmu, ukończyłam warsztat w zakresie kinezjologii edukacyjnej P. Dennisona oraz metody W. Sherborne, szkolenie dotyczące pracy w interwencji kryzysowej. W listopadzie 2003 roku uzyskałam pierwszy stopień specjalizacji w zakresie psychologii klinicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jak99 Re: Psycholog dla dziecka-Wroclaw 29.11.05, 12:37 ja również jestem zainteresowana, może ktoś jeszcze poleci dobredo psychologa dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś