ewa3332 24.02.06, 18:32 mój syn ma 9 lat i cały czas przychodzi w nocy do naszej sypialni,to jest okropne!nie pomaga odprowadzanie spowrotem do jego łóżka,kładzenie się z nim,on i tak przychodzi.pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesa27 Re: nieprzespane noce 24.02.06, 22:45 Porozmawiaj z nim,od kiedy tak sie dzieje, czy w domu nie dzieje sie nic złego co mogłoby sprawic , ze nie chce sam sypiac?Moze ma złe sny i sie boi?A moze sie dzieje cos w jego zyciu o czym nie masz pojecia( nie chodzi o jakas krzywde, ale moze o kłopoty w szkole , z kolegami?)Zbadaj te sprawe , jesli cos Cie jeszcze zaniepokoi to poradz sie psychologa.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa3332 Re: nieprzespane noce 25.02.06, 21:53 Rozmawiałam z synem już tyle razy,on twierdzi ,że nie wie dlaczego chodzi do nas,chciałby spać w swoim pokoju do rana ale się budzi i przychodzi.W szkole raczej nie ma żadnych kłopotów,jest najlepszym uczniem w klasie z kolegami chyba też w pożądku, powiedziałby mi, rozmawiamy codziennie jak przychodzi ze szkoły.Dziękuję za radę, właśnie się umówiłam z psychologiem-kolejnym zobaczymy co z tego wyjdzie.Jestem równiez na forum(przychodzenie w nocy...)jakoś tak.Pisze pierwszy raz więc wybacz że tak tu i tam.Dziękuję za odpowiedz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś