Dodaj do ulubionych

Pocenie się stópek

IP: *.* 25.04.01, 12:44
Mojej 13 miesięcznej córeczce bardzo pocą się stopy, wydzielając przy tym niezbyt przyjemne zapaszki.Nie jest to związane ze zbyt ciepłymi bucikami, chodzi na bosaka. Boję się, że to objaw jakiejś choroby.Jeżeli któraś z Was ma lub miała podobny problem proszę o pomocKalina
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Pocenie się stópek IP: *.* 25.04.01, 13:03
      Kalinko nie masz się czym martwić. To jest najzupełniej normalnie. Czy oprócz spoconych stópek, Twoja córeczka na coś choruje? Przecież nam dorosłym też się pocą stopy, jednym więcej, innym mniej. Wydaje mi się , że tutaj norma jest baaardzo szeroka. Pozdrawiam gorąco :hot:Ps. mojej córci stópki też "zalatują". Wącha je wtedy i mówi "fuj" :-))
      • Gość: AnetaDr Re: Pocenie się stópek IP: *.* 26.04.01, 10:16
        Tyska, a moje podsuwa pod mój nos niezbyt pachnace stopy i mówi: mamusiu popachnij (czyli powąchaj) moje śmierdzące sery. I się bardzo z tego cieszy. Pozdrawiam. Aneta
        • Gość: guest Re: Pocenie się stópek IP: *.* 26.04.01, 13:57
          Aneta, jeśli chodzi o "śmierdzenie", to moje dziewczę, kiedy tatuś nazrywał jej fiołków, wpakowała je pod nos.Na to tatuś" co robią kwiatki Asiu?"a ona "śmierdzą"hehehe
    • Gość: guest Re: Pocenie się stópek IP: *.* 25.05.01, 11:13
      Mojemu Miskowi /16 m-cy/tez poca sie stopki, ale fachlarz zapachow wyraznie zalezy od tego jakich uzywamy kapciuszkow. Trafilam na takie, ze juz po tygodniu zrezygnowalam z ich uzytkowania /oj, zapaszki byly omdlewajace.../Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: Pocenie się stópek IP: *.* 19.07.01, 23:06
      Kalinko,Nie mialam takiego problemiku, ale sprobuj popudrowac stopki sypkim pudrem,tym samym,jakiego uzywasz na pupke,czy pod paszki,mysle ze bedzie duzo lepiej.Odezwij sie,jak choc troszke pomoze.Caluje stopki Twojego dzieciatka.malgosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka