Dodaj do ulubionych

fajna ksiązka

IP: *.* 26.11.01, 12:48
Kochane dziewczyny,jesli czytacie "Dziecko" i jesteście wielbicielkami talentu Justyny Dąbrowskiej to mam dla Was dobrą wiadomość - jest książka napisana przez Justynę! Nazywa się "Zrozumieć dziecko" (bo jakżeby inaczej?) i powstała na zamówienie organizatorów kampanii "Dzieciństwo bez przemocy". Justyna pisze o wychowaniu dziecka od porodu do dorosłości, o tym jakie pułapki czyhają na rodziców, jak nie zwariować i jak być "wystarczająco dobrym dorosłym" w życiu swego dziecka. POLECAM!Można ją dostać (na razie za darmo!!) dzwoniąc pod numer 0-prefiks-22-666-00-60 (biuro kampanii).
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: fajna ksiązka IP: *.* 26.11.01, 13:06
      Bardzo miło tylko ten telefon nie odpowiada!!! - maria
    • Gość: guest Re: fajna ksiązka IP: *.* 27.11.01, 10:43
      Dzięki Renatko! Zadzwoniłam i zamówiłam!Pozdrawiam :hello:Marzena
      • Gość: guest Re: fajna ksiązka IP: *.* 28.11.01, 10:55
        Do Marysi mamy Oli,przepraszam jeśli coś nie kontaktowało w adresie, ale to biuro, dzialają od 9.oo do 16,oo i czasami mają zebrania, albo coś innego i wtedy telefon moze nie odpowiadac. Trzeba sie uzbroić w cierpliwość i sprobowac za jakis czas.Miłej lektury!
        • Gość: guest Re: fajna ksiązka IP: *.* 28.11.01, 23:16
          Ja sie dodzwoniłam i moja koleżanka też!
    • Gość: guest Re: fajna ksiązka IP: *.* 29.11.01, 09:05
      Ja też się dodzwoniłam bez problemu i bardzo miła pani obiecała przysłać mi książkę w przyszłym tygodniu. Dziękuję bardzo!
    • Gość: guest Re: fajna ksiązka IP: *.* 29.11.01, 23:02
      Dodzwoniłam się i zamówiłam, teraz czekam. Dzięki za "cynk ".
    • Gość: guest Re: fajna ksiązka IP: *.* 30.11.01, 09:04
      HEJ !!!Ja też zamówiłam i powiedziałam innym. Bardzo dziękuję za informację.POZDRAWIAMGosia
    • Gość: guest Re: fajna ksiązka IP: *.* 30.11.01, 10:46
      Zadzwoniłam i zmaówiłam. Bardzo dziękuje za informację.Ewa z Martą
    • Gość: guest Re: fajna ksiązka IP: *.* 30.11.01, 18:09
      Też zamówiłam. Dziękuję za informację.
    • Gość: guest Re: fajna ksiązka IP: *.* 06.12.01, 09:52
      Zamówiłam, dotarła, przeczytałam, dziękuję bardzo. Wszystko ciepłe i mądre, prawie ze wszystkim się zgadzam. Jedna rzecz mnie tylko zasmuciła: czemu taka kiepska była korekta tej książki? Posypane literki (duże Ź), błędy interpunkcyjne. "Dziecko" akurat jest pod tym względem dość staranne, co sobie z zawodowego punktu widzenia bardzo cenię.Takie skrzywienie redaktorskie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka