Gość: smoczek IP: *.* 04.06.02, 10:29 Czy ktoś kupuje swojemu dziecku czasopismo -"Akademia Przedszkolaka". Czy jest to odpowiednie czasopismo dla 3 latka. Czy może ktoś napisać coś więcej o nim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agna Re: akademia przedszkolaka IP: *.* 07.06.02, 11:16 Ja kupowałam jakiś czas temu - moja córka miała wtedy 4 i 5 lat; bardzo chętnie rysowała i kolorowała, naklejala naklejki i razem czytałyśmy opowiadania.Myślę, że nadaje się i dla 3 latka, tyle, że niektóre rzeczy trzeba robić z dzieckiem, ale wszak to tylko dodatkowa korzyść . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKUNKA Re: akademia przedszkolaka IP: *.* 14.06.02, 07:43 ja kupowałam dla mojego dziecka jak miał 3- lata i był zachwycony - do dzisiaj trzyma każdy numer. Bardzo pomogło mi to w edukacji teraz mając 6-lat już czyta a liczenie jest jego najlepszą zabawą. na naszym rynku jest naprawdę mało takich tygodników , a to bardzo pomaga szczeólnie jak sie pracuje i nie ma czasu na wymyślanie edukacyjnych rozrywek.Polecam z pełną odpowiedzialnością Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniap Re: akademia przedszkolaka IP: *.* 21.06.02, 10:30 Cześć!A co poleciłabyś dla dwulatka?? Odpowiedz Link Zgłoś