Gość: MajaB
IP: *.*
17.02.03, 13:51
Witajcie!!Pisze bo nie wiem co zrobic mój synek (trzylatek)zaczął spowrotem robić w majty nie siusiu tylko kupka ,na siusiu idzie sam choć nie powiem czasem zanim doleci ma już na majteczkach małą kropke..ale nie w tym problem Kamil do tej pory ślicznie sygnalizował swoje potrzeby a od dwuch tygodni jak by go coś opętało przychodzi dopiero jak ma już niespodzianke w majtkach ,nic nie pomagają tłumaczenia...nawet o zgrozo !!!! raz nie wytrzymałam i dałam mu klapsa bez rezultatu...były nagrody ,kary,tłumaczenie i nic .....Mam wrażenie że może to mieć związek z moim drugim dzieckiem które ma 16 miesięcy i oczywiście wali w pieluszki i myśle że Kamil doszedł do wniosku że on też tak może.Zawsze z Kamilem nawet jak drógi synek był malutki wszystko robiliśmy razem i nie dałam mu odczuć że jest odrzucony nigdy też nie okazywał zazdrości może tylko czasem prubuje naśladować malucha ale ja to akceptuje bo nie chce mu zrobić krzywdy ....Może któraś z mam miała kiedyś podobny problem z dzieckiem to niech mi napisze jak to sie skończyło ...i jak sobie poradziła z takim zachowaniem...dodam że Kamil jak już coś zrobi w majty to zaczyna płakac jak by wiedział że zrobił bardzo źle Co mam o tym myśleć ...strasznie sie boje że takie zachowanie może oznaczać że mój synek ma jakieś problemy a może to tylko chwilowy bunt.....Czekam niecierpliwie na odpowiedźPozdrawiam serdecznie Maja