guleranda 14.06.07, 20:25 ja się przymierzam od wrzesnia(starsza bedzie miała pond 2 latka,młodsza-9 miesięcy) a jak jest u Was ?pracujecie?zamierzacie?kiedy wróciłyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominikaa2 Re: pracujecie? 14.06.07, 21:36 ja pracuje, 1 czerwca wróciłam z macierzynskiego, teraz poki co zamierzam pracowac jak długo się da, jesli bedzie wszystko oki, to może do terminu Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: pracujecie? 15.06.07, 10:31 Jeszcze nie ale jestem w trakcie szukania Odpowiedz Link Zgłoś
zulam3 Re: pracujecie? 15.06.07, 12:42 Ja zamierzam wrócić od grudnia, i dzieci będą dokładnie w takim wieku jak Twoje Guleranda. Nie bardzo sobie wyobrażam jak to będzie, ale muszę, bo inaczej zdziczeję zawodowo Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: pracujecie? 18.06.07, 23:57 ja właśnie juz czuję jakbym zdziczała:zawodowo,intelektualnie i towarzyskomusze iść do pracy bo inaczej tylko w buszu znajde kompanów do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
melefretete Re: pracujecie? 20.06.07, 08:17 ja pracowalam szybko i po 1 i po 2 porodzi ( róznica 14 miesiecy) mamy z mezem stoisko handlowe dosc duze w dobrym punkcie gdanska a kto nie lepiej jak my sami dopilnujemy interesu. latem jak dzieczynki byly male to czesto zabieralam ze soba . a dzis dziewczynki maja skonczone 2 lata i druga 14 miesiecy a ja mam wlasny sklepi pracy fuul. cezko jest. ale trzeba sobie jakos rade dawac. Odpowiedz Link Zgłoś
wiechlina Re: pracujecie? 20.06.07, 17:22 Ja wracam do pracy od września (pracuję w szkole) i jeśli nic złego nie będzie się działo, to dociągnę do 9 miesiąca, podobnie jak w poprzedniej ciąży. Oj, ciężko będzie rozstać się z córeczką, ale strasznie zaniedbałam moją szkolną gromadkę, no i muszę chociaż przez kilka miesięcy poprzebywać z ludźmi, bo z parką będę jeszcze bardziej uziemiona niż dotychczas Odpowiedz Link Zgłoś
mimilan Re: pracujecie? 25.06.07, 14:25 czesc dziewczyn ja tez mam dwoch chłopaczków 2 i 3 lata, w pierwszej ciaży pracowałm cały czas a po urodzeniu synka 4 miesiace poszłanm dopracy i to biegiem, musiałm wszystko poregulowac bo znów bylam w ciaży. Przed drugim urodzeniem troche byłam na zwolnieniu 1,5 miesiaca i poszłam do pracy jak mały mial ok 6 miesięcy, od tamtej pory pracuję,ale przez pół roku po powrocie na pół etatu, potem normalnie 8 godzin dziennie pozdrawiam was trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś