asiamuc 11.01.08, 22:41 Ja z mezulem upadlimy pl.youtube.com/watch?v=cV2NpPqIHnw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! 11.01.08, 23:33 a ten koles w czarnym jak tanczy )) Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 A tu tłumaczenie :) 15.01.08, 13:52 1. Jadę tędy biwakować Skodą 100 na Orawę, Dlatego się spieszę, ryzykuję - przejeżdżam przez Morawę. Grasuje tam to straszydło, wychodzi z bagien, Żre głównie Prażan (mieszkańców Pragi) ma na imię Jożin (Józek). Refren: Jożin z bagien skrada się przez moczary, Jożin z bagien do wioski się zbliża. Jożin z bagien zęby już sobie ostrzy, Jożin z bagien gryzie, …,dusi. Na Jożina z bagien, komu by to przyszło do głowy, Działa jedynie i tylko samolot na opryski (biały proszek). 2. Przejeżdżałem przez wieś drogą na Vizowice, Przywitał mnie wójt, powiedział mi przy śliwowicy: „Kto dostarczy żywego lub martwego Jożina, Temu dam córkę i pół PGR-u”. Refren: Jożin z bagien skrada się przez moczary, Jożin z bagien do wioski się zbliża. Jożin z bagien zęby już sobie ostrzy, Jożin z bagien gryzie, …,dusi. Na Jożina z bagien, komu by to przyszło do głowy, Działa jedynie i tylko samolot na opryski (biały proszek). 3. Mówię: ”Daj mi wójcie samolot i proszek, Jożina Ci dostarczę, nie widzę w tym żadnego problemu”. Wójt mi wyszedł na rękę, rano wzniosłem się (w przestworza), Na Jożina z bagien proszek z samolotu pięknie opadł. Refren: Jożin z bagien jest już cały biały, Jożin z bagien z moczarów ucieka, Jożin z bagien dostał się na kamień, Jożin z bagien, tu jest już jego koniec! Dorwałem Jożina , już go trzymam, Dobre każde miłosierdzie, sprzedam go do ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
asiamuc Re: A tu tłumaczenie :) 15.01.08, 14:23 hihi wiedzialam mimo ze nie znam czeskiego ze tekst tez jest bombowy Odpowiedz Link Zgłoś