mmalicka21 16.02.08, 20:34 prosiła bym bez wzgledu na sympatie i antypatie na tamtym forum o ustosunkowanie sie, co? chyba że wiw jest zamkniety..bo tego to akurat nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziegula Re: spłodziłam na wiw pewien watek 16.02.08, 20:36 no zamkniety juz dawno.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 no niestety wiekszosc z nas nie ma tam wstepu wiec 16.02.08, 20:40 nie przeczytamy skopiuj tu Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: no niestety wiekszosc z nas nie ma tam wstepu 16.02.08, 20:54 n to generalnie bym chciała abyśmy znów wszystkie i to tak wszystkie wszystkie wszystkie zaczeły pisać na jednym forum żebysmy się znów złączyły w jedno bez zamykania bez foichów i takie tam podać sobie ręce fochy i obrazy na bok ( no może nie wszystkie bo taka antyka to akurat hardcore) ale mniejsze to naprawdę szkoda życia do takich fochów chciała bym żebysmy sobie nadal gadały tak jak było to rok temu to naprawdę nic trudnego nic wyjatkowego to tylko odrobina chęci i walki z własną duma... zapomnieć że jakaś tam usuneła wątek taki i siaki ta powiedziałą tej ze tą nie lubi no i co z tego ze nie lubi>? niech się nie luibią jhak to w zyciu jednych się luibi innych sie nie lubi ale to chyba nie przeszkadza pisac na jednym forum kurcze.... bo niedługa każada z foremek będzie miała osobne.... pomózcie mi CZUJE ŻE MAM MISJĘ DO SPEŁNIENI A!!!!!! :ddddddddd Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 Re: spłodziłam na wiw pewien watek 16.02.08, 20:54 będzieszz czuje dłuuuuugo czekała, ale w/g mnie pomysł jest OK> Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 chciała bym zwrócić uwagę ze ja tu z misją i watek 16.02.08, 21:05 jest ważny więc prosze bez olewki Odpowiedz Link Zgłoś
ziegula Re: chciała bym zwrócić uwagę ze ja tu z misją i 16.02.08, 21:11 Madzia, ale wlasnie po to zostalo stworzone to forum... wlansie tutaj moga i pisza wszystkiego ktore chca poza niewielka iloscia zablokowanych osob .. jest ich doslownie garstka.. a reszta jest tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: chciała bym zwrócić uwagę ze ja tu z misją i 16.02.08, 21:18 no wiem ale tu chodzi zeby zaprosi c nikogo nie blokować moze to forum zostało po to stworzone ale moze nie kazdy o tym wie sadzac po frekwencji raczej nie wiele dziewczyn tu pisze...zreszta jak wszedzie moze trzeba zapytac o chęć tak samo to sie nic nie zrobi tu potrzeba jednych przekonac innych zaprosić innych powiadomić i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: chciała bym zwrócić uwagę ze ja tu z misją i 16.02.08, 21:29 madzia. One nas stamtad wyrzucily. Forum było pol otwarte, szlo czytac, wybrani mogli pisac. Nagle pisze i nie umiem. wszystko tam juz jest pokasowane, nic sie nie dowiesz. Nie wiem dlaczego zostałam pozbawiona dostepu do forum. Potem zamknely, mnie wywaliły. Wiele lasek tez. Wiem kto za tym stoi. Sa one zablokowane. Nie mam zamiaru ani ochoty ich tu ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: chciała bym zwrócić uwagę ze ja tu z misją i 16.02.08, 21:36 ej szem weź troszkę daj na luz ja rozumiem ze ja niec hce mieć inic wspólnego z chora psychicznie bo mnie do sadu pozywa ale że ktos watek skasował? bez przesady o to mi właśnie chodzi jeżeli kazda bedzie sie boczyc za skasowany wątek nigdy juz sobie razem nie popiszemy nie jesteś szem w stanie jakoś przełknąć tego że ktoś ci skasował watek większe rzeczy się ludziom wybacza... Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: chciała bym zwrócić uwagę ze ja tu z misją i 16.02.08, 21:43 magda. mi chodzi o to, ze skoro cie nie było, nie sledziłas na bierzaco, to nie wiesz bardzo duzo rzeczy, bo nie ma juz watków. i nocy by brakło jakbysmy ci mialy tlumaczyc co sie działo. i tu nie chodzi tylko o mnie, ale rozejrzyj sie i zobacz ile wiwu tutaj jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: chciała bym zwrócić uwagę ze ja tu z misją i 16.02.08, 21:27 , ja bym chcaiała zeby to było jak zjazd absolwentów klasa była klasą jednio sie lubili, jedni po sobie jechali ale po czasie sie razem spotkali i było fajnie..... trzeba to zrobić koniecznie bez nkitu mnie natchło Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka mmalicka 16.02.08, 21:49 sorry , ale surita ma racje.Jest dobrze jak jest. Wiekszosc za WIW nie teskni, kto tam ma jeszcze dostep to sobie pisze jak chce. A to forum powstato wlasnie po to by nie zionac jadem do bogu ducha winnych ludzi. I tyle. Jak szem zauwazyla tutaj dostep maja wszyscy poza GTW z WiW i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: spłodziłam na wiw pewien watek 16.02.08, 21:41 mmalicka, cel moze i szczytny ale.. nie wiem czy ktos poza Toba odczuwa potrzebe podjecia takiej inicjatywy.. Odpowiedz Link Zgłoś
dea146 no to ci odpowiedziałam, a jeszcze dodam 16.02.08, 21:58 że jesteś idealistką do potęgi i daj se spokój bo faktycznie tak jak dziewczyny piszą to wszystko poszło taaaak daleko że już nic się nie da zrobić to trwało z pół roku, może 5 miesięcy nie tak z dnia na dzień wiw dogorywa super było ale się skończyło takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Re: spłodziłam na wiw pewien watek 16.02.08, 22:01 Kurcze, Malicka....bardzo chciałabym Cię poprzeć, ale nie mogę...no...zgodzę się z Shem ... tyle się działo, że nie sądzę, żeby to było możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 uważam inaczej 16.02.08, 22:06 wcale dobrze nie jest wcale byłam na wiwie od poczatku i wiem co to znaczy ze "jest fajnie i dobrze" teraz nie jest i myśle ze wiele osób chciało by aby było jak dawniej tylko ta obsrana duma tu przeszkadza a dlatego sie pytam wiadomo pewnie nie wszyscy będą chcieli takiej reaktywacji aby znów być razem i wogule ale chociaż można spróbować nie ma nic do stracenia jak ktoś nie chce to nie ale mysle ze by było fajnie a tera nie jest dobrze mam w zanjomych tu kupe osób czemu ja nie widzę prawie nikogo gdzie sie podziała pat? dorr? buba? djall? dorak? azbest? kasiamakasia? dans? meg? hekate? mamula? kocio? zielaka? ludzka? bean? drau? fonfa? deela? nino? utunia? i wiele wiele innych już nie będe wysilała się na wymienianie kurde więc niech nikt nie mówi ze jest okej jak nagle się wszystko rozmyło dobrze by było znów byc razem nas tu jest garstka a mogła by byc garsć no weźcie kurde bo na was nakrzycze połączmy sie znów trzeba i koniec bez gadania Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: uważam inaczej 16.02.08, 22:10 przesadzacie i ja nie mówię wcale o powrocie na wiw bo jak ktoś juz mądrze zauważył to nie chodzi o to czy to będzie wiw czy pogodne czy tam obojetne co chodzi o to żeby jakoś znów pisać razem kurde czy to jest takie trudne ja wiem ze sie mogło duzo wydarzyć ale kurde na pewno żadna was do sądu nie podała czy tak trudno pusić w niepamięć kurde przecież to forum prędzej byście mężowi zdredę wybaczyły niż to że ktoś wątek skasował albo cos tam tu faktycznie jestem troszkę nie w temacie a taka jest prawda że po rozpadzie na tysiące innych for żadne już nie tętni zyciem każde już zdycha na siłe podtrzymywane chyb aze jakieś żyje na prawdę o którym nie wiem no nie ważne nie bądźcie takie zawzete nie i koniec to naprawde wiele nie kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Re: uważam inaczej 16.02.08, 22:36 > gdzie sie podziała pat? > dorr? - tam gdzie Antyka aj supołs.... > buba? - a bywa tutaj nawet cześto ostatnimi czasy > djall? - nie wiem > dorak? - nie wiem > azbest? - zniknęła jakiś czas temu > kasiamakasia? > dans? - Danka TUTAJ pisze!!!!!!! > meg? - nie wiem > hekate? - nie wiem > mamula? > kocio? - mało się udziela ostatnio ale ja mam z nia kontakt na rówieśniczym > zielaka? - chyba nie kojarzę > ludzka? - lucka tez coś ostatnio umknęła > bean? - również jest tutaj u nas > drau? - Drau jest na Matrixie > fonfa? - nie wiem > deela? - pisze tutaj > nino? - ninoczka ostatnio mało się udziela gdyż się uczy i pisze magisterkę > utunia? - równiez jest z nami Malicka mi również jest zajebiście przykro że sprawa z wiw tak a nie inaczej się skończyła, ja równiez w postach na tamtym forum zostawiłam ważny kawałek swego życia a najbardziej boli to że forum zostało ukryte i juz nigdy nie będę miała dostępu do tego aby sobie powspominac co pisałam w ciązy i w pierszych mcach życia Mai. Niestety było - minęło. Zgadzam się z Szem. To już nie wróci I szczerze powiedz mi jak Ty sobie wyobrażasz powrót tam????? Myślisz że Antyka odda nam forum? Z jakiej niby racji?! Przecież to jej forum. A ja nie wyobrażam sobie powrotu tam skąd mnie wywalono tylko za to że chciałam aby powiedziała prawdę (jak się zapewne domyślasz na próżne jest szukanie jakiegokolwiek wątku). Piszezsz że mało się tu dzieje... A co było jeszcze przedostatnią akcją na wiwie?! Pisała garstka, forum ledwo zipiało. A GTW zlatywała się niczym czarownice na sabat kiedy powstawały kontrowersyjne watki.... eeeeeee szkoda gadać. Mi dobrze tu, kto chciał przyszedł do nas. Kto chciał został na Wiwie i jak im tam dobrze to niech sobie siedzą. Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: uważam inaczej 16.02.08, 22:49 no to widzę ze nie ma co trudno koniec watku Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 to se ne vrati 16.02.08, 22:52 Magdo. nie wchodzi sie 2 razy do tej samej wody. nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. trza isc do przodu, na nowym forumie na ten przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: to se ne vrati 16.02.08, 22:57 a osrać to ja mam za dobre serce to musze mieć dupe twardą Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 oj magdo ja widze ze mało dostałas 16.02.08, 23:27 a wierz mi, MY dostałysmy w dupe niezle. Tak sie kolezanek nie traktuje, jak ONE potraktowały NAS. i nie mówie tu o dziewczynach które wymieniłas. Drau, deela, kasiamakasia to równe babki, ja z nimi kontakt mam. a nie kazdy ma ochote pisac, jego wola. Moze za duzo sie wydarzyło. A moze nie wszyscy maja czas. Odpowiedz Link Zgłoś
baenshee malicka,ja żem tu :D a ty mnie na naszej klasie od 17.02.08, 00:45 zuciłaś <foch> mnie skasowały z dnia na dzień. jednego dnia mogłam jeszcze pisać następnego - nie. i wiesz co ?? wali mnie to. owszem,brak tu kilku babek ,ale większośc z tych ,które lubię najbardziej są tutaj jak będą chciały z nami pisać to moga przecież także tutaj.szkoda mi tylko kilku wątków... a ja żadko się udzielam, bo muszę dbać o dziecko me zaniedbane i o jej nieojca również zaniedbanego i zapracowanego,któym nie mogę się nacieszyć.... bo jak wiesz ,albo może tam nie wiesz, nie jestem już z ojcem Lenona i jest MEGAZAJEBIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: malicka,ja żem tu :D a ty mnie na naszej klas 17.02.08, 01:00 Dokladnie nie ma sensu poza tym sa dziewczyny ktore pisza tam i tu, ja nadal mam dostep i czasem sie udzielam ale bardzo zadko- ale moge przynajmniej poczytac swoje stare posty przezyc jeszcze raz cala ciaze od nowa w przeciwienstwie do 80% dziewczyn ktore dostepu nie maja. A bylam na wiw od sierpnia 2006 wiec tez prawie od poczatku. i szkoda ze wiw umiera bo cudownie sie na forum godzinami siedzialo. zrobila sie zadyma i tyle, to forum stalo sie wentylem, tu sie poczulysmy jak tam kiedys, jest fajnie spokojnie rodzinnie, sa otwarte drzwi ciagle swiezy powiew tyle nowych fantastycznych dziewczyn przychodzi- poznajemy sie, nie ma kwasow wiec po co??? masz dobra mysl, ale to nie ma sensu. przy ew polaczeniu nie unikniesz prania brudow wiecznego wyjasniania, mnie sama ciekawi pare spraw, ale mardy ustepuje. tak, zamiotlysmy pod dywan- bo prawdy sie na wiw czlowiek nie dowiedzial, a skakanie dobie do gardel nie bylo forma relaksu. a tu? zaczelysmy od nowa i to byl fantastyczny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
ziegula Re: malicka,ja żem tu :D a ty mnie na naszej klas 17.02.08, 10:38 sluchaj wiele z nas zostalo wywalonych za nic .. dlaczego mamy teraz ich przyjmowac.. a te osoby co wymienilas w wiekszosci sa tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 cos sie konczy ,cos zaczyna:) 17.02.08, 12:49 nie było cie długo na forum,zapamietałas stare czasy i chciałabys zeby było jak dawniej,ale to juz chyba nie jest mozliwe,za duzo sie wydarzyło,zreszta nikt chyba nie odczuwa takiej potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś