sylki 07.03.08, 19:58 fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,70466073.html jak dla mnie dzieło sztuki podziwiam zdolności cukiernicze tej dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosieuda Re: pokaże wam coś 07.03.08, 20:20 raczej artystyczne, bo nie ma pewnosci, ze tort smaczny wszystko przykryte masą marcepanową, a góra juz zalezy od inwencji własnej, wyszło ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: pokaże wam coś 07.03.08, 20:34 cukiernia Sowa ma w swojej ofercie "tort laleczka", gdzie cały tort jest w kształcie stojącej lali, tu mozna zobaczyc: www.sowa-cukiernia.com.pl/ kolezanka mi opowiadała, ze kiedys w przedszkolu, do którego chodzi jej córka, była zaproszona na Dzień Matki chyba i własnie taki tort był dziewczynki podobno strasznie płakały, jak pani chciała pokroić Odpowiedz Link Zgłoś
sylki widziałam ten tort i szczerze 07.03.08, 20:43 nie podobaja mi sie te robione prze cukiernie ładniejsze są te własnoręczne. Nie wiem, może dlatego, że tam jest co zjeść przy okazji, a w tych z cukierni nie za bardzo. fotoforum.gazeta.pl/3,0,585648,1,0,777.html A co do płaczu dzieci, to jakoś się nie dziwie Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: widziałam ten tort i szczerze 07.03.08, 21:37 juz to widziałam i faktycznie kunsztownie wykonany ale dla mnie lekko kiczowaty w mojej cukierni też jest tort z lalką w tej chwili nie przemawiaja do mnie wcale ale byc może za parę lat będę zmuszona kupowac własnie takie córze... poki co teraz mielismy tort krowę i byl niezły Odpowiedz Link Zgłoś
sylki oooo krowy to ja nie widziałam 07.03.08, 22:00 może być ciekawe Nieznosze marcepanu, ale torty z marcepanem sa najładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 to nie z marcepanu 07.03.08, 23:24 te ozdoby są wykonywane z masy z pianek Marshmallows A torcik juz dawno widziałam i nadal jestem pod wrażeniem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: pokaże wam coś 10.03.08, 09:56 my mielismy kubusia puchatka ze zwyklej ossiedlowej cukierni. i za caly tort zaplacilcm bardzo malo, niepamietam ile, ale smakowo byl pyszny generalnie zaplacilam za cal tort tyle ile w firmowych ckierniach chcieli za kilogram. Odpowiedz Link Zgłoś