marysiowamama 20.03.08, 10:15 Ide zstawiać wode, karmic dzieci itd. Jak coś to wołać. Kurde pierwszy dzień wiosny podobno ;/ Tylko troche rypie śniegiem za oknem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemsi1 wlasnie sobie zrobilam ricore :) 20.03.08, 10:18 najpierw fuziare pilam. Kozy padły... ZYC nie umierac!!!! póki chwile ciszy mam... Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 a ja chętna 20.03.08, 10:18 czarną poprosze , jak już robisz, bo nie chce mi sie iść do kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi jaaaaa, bo u mnie dzisiaj kawy w domu brak ;/ 20.03.08, 10:20 z mlekiem 0.5% poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
gimel4 Re: jaaaaa, bo u mnie dzisiaj kawy w domu brak ;/ 20.03.08, 10:40 a ja poproszę ze śmietanką i gałką lodów waniliowych Odpowiedz Link Zgłoś
estel7 Re: kafffffffffffffffaa kto chetny ? 20.03.08, 10:52 Ja tez i duuuużą czekoladę na pocieszenie. Właśnie odebrałam maila od promotora i napiasał mi nt 1 rozdziału tak: "tekst przeczytałem. Jest to raczej baza do stworzenia tego rozdziału, więc i potrzeba istotnych zmian, ale jest od czego wyjść." załamka!!!!!! poza tym kiedy ja mam pisać - mały, praca, angielski nosz kurka nie zdążę Odpowiedz Link Zgłoś
joy76 Re: kafffffffffffffffaa kto chetny ? 20.03.08, 13:40 to ja proszę "inkę" od ponad roku pragnę herbaty z wiśniówką ale pókim karmiąca (a wcześniej zaciążona) pomarzyć ino mogę... na pocieszenie robię czasami mocną dilmah z sokiem wiśniowym i laską cymanomu,wystarczy pogotować 5 minut na mały ogniu i ...nawet, nawet....choć prawdziwej wiśniówki i tak żal...no i gdyby ją dolać do wspomnianej wyżej miksturki...to dopiero rozkosz Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: kafffffffffffffffaa kto chetny ? 20.03.08, 13:46 siadam do drugiej w dniu dzisiejszym ktoś ze mną??? Odpowiedz Link Zgłoś
olazur jaaaaaaaaaa 20.03.08, 14:45 taka zimna ta wiosna ze trza sie rozgrzac. Moze byc kawa 'z prądem'. Odpowiedz Link Zgłoś