bubasio 20.05.08, 15:45 po koncercie Metallici dla mnie i dla małża mego ktoś się da skusić ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubasio Re: Hotel? n/t 20.05.08, 16:39 no jako że wypad nie był pewny w 100% hotelu nie załatwialiśmy bo trza było prowizję wpłacić bezzwrotną no a teraz albo wszystko pozajmowane, albo ceny z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
malabju Re: Hotel? n/t 20.05.08, 19:43 a co dla ciebie jest ceną z kosmosu? śląsk jest tak skomunikowany, że nie musicie nocować pod miejscem gdzie będzie koncert (szczerze nawet nie wiem gdzie to ma być) wiec do wyboru do koloru, katowice, chorzow, siemianowice, bytom, ruda ślaska itd itp jak sie poszuka w internecie to na pewno coś sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
karola_zuza A nie przesadzasz aby? 20.05.08, 21:46 Bo ja tego nie rozumiem. Od jakiegoś czasu podczytuję co piszecie. I jeśli mam być szczera, Bubasio, dziwi mnie Twoje podejście. Wymagania to Ty masz niewąskie, wiesz, jak ja sobie coś organizuję, to od początku do końca to jest moja sprawa. Do głowy by mi nie przyszło, żeby co trochę pisać posty żeby mnie (albo nas) ktos przenocował. Stać Cię na bilet? To tak samo powinno być Cię stać na nocleg. Poszukaj schronisk młodzieżowych (dzieci chyba nie bierzecie, więc co za problem?), tanich hosteli, może akademików? Jak już któraś pisała, Śląsk ma świetną komunikację, nawet gdybyście mieli dojechać nawet do Sosnowca, to dacie radę. I nie zmęczysz się zbytnio. Odpowiedz Link Zgłoś
joa261 Re: A nie przesadzasz aby? 20.05.08, 22:35 A ja bym tam przenocowała koleżankę A co mi tam Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: A nie przesadzasz aby? 20.05.08, 22:49 oj to coś słabo nas podczytujesz, bo byś wiedziała że to forum to nie tylko wirtualne znajomości, ale w większości się znamy na żywca i tak samo jak mój dom jest otwarty dla koleżanek z forum, tak i my już u nie jednej znaleźliśmy nocleg i pomoc i to nie są wymagania, bo jak coś to przenocujemy pod chmurką i też będzie okej-to jest czysta prośba, a nie kategoryczne żądanie dania nam noclegu z mojej sytuacji materialnej nie będę Ci się spowiadać,bo to nie Twoja sprawa a co do komunikacji-to nie sądzę żeby ok północy lub po były dobre połączenia komunikacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: A nie przesadzasz aby? 20.05.08, 23:08 A może Ty karola_zuza przesadzasz Dla mnie to naturalne, że jeśli mam możliwość, to przenocuję koleżankę z forum. Oczywiście piszę o koleżance a nie nicku, który pierwszy raz na forum widzę I gdybym mieszkała na Śląsku to z przyjemnością bym u siebie gościła Bubasio. Nocowałam już u niejednej osoby z forum i sama również goszczę u siebie foremki. I nikomu w portfel nie zaglądam Ale mieszkam nad morzem, więc Bubasio, jeśli będziesz kiedyś w okolicach Trójmiasta to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: A nie przesadzasz aby? 20.05.08, 23:20 dzięki kochana za zaproszenie, jakby co to skorzystamy na pewno ja już taka jestem, że nocuję nawet nowe nicki tak jak ostatnio ania_sla z dziećmi lubię poznawać nowych ludzi - to odskocznia od siedzenia samej non stop w domu a po drugie - muszę pobić rekord w ilości poznanych forumek - jak na razie chyba nadal prowadzę, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: A nie przesadzasz aby? 21.05.08, 17:05 mam nadzieję, że pozostawiliśmy po sobie pozytywne wrażenia?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
madzik77 Re: KATOWICE help-potrzebny nocleg z 28 na 29 maj 20.05.08, 23:29 A próbowałaś tutaj? www.hotel-chorzow.pl/ My niestety nie mamy warunków w domu... Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraciara Re: Buba 21.05.08, 06:48 gdybym nie mieszkała z młodym u mamy ino już na swoim to na bank bym Was zgarnęła pod swój dach, ale niestety nie mam możliwości... Może jeszcze któraś da radę... Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla joa 21.05.08, 16:25 a mnie też?? hehe.. swoją drogą to może ktoś mnie odwiedziłby?? Tak mi brak towarzystwa Tylko nie wykręcajcie się argumentem, że mieszkam na "końcu świata" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
joa261 anna_sl:) 21.05.08, 17:00 Ciebie też A swoją drogą na którym końcu świata mieszkasz To Cię odwiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: anna_sl:) 21.05.08, 17:04 całkiem nie tak daleko od bubasio a dokładnie bliżej Jeleniej Góry, miasteczko Lubań. Mam 35km do Niemiec i jakieś 15-20km do Czech ) Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: Ja, ja:) 21.05.08, 18:07 ale serio?? bo ja zrozumiałam to tak że jakbyś miała możliwość to byś przenocowała, a nie że to oferta, dlatego nic nie odpisałam więc jak coś to mi na gg pisz 3142920 Odpowiedz Link Zgłoś