m0nalisa 22.05.08, 18:16 www.tvn24.pl/0,1550644,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinka251 nie tylko Tobie 22.05.08, 18:32 ku..a nie potrafię tego zrozumieć jak można uderzyć takiego malucha Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: ja pierdole noż mi sie w kieszeni otwiera 22.05.08, 19:08 Ta sama p.doktor pokazywałą zdjecia(kolorowe)jak wygląda popękana czaszka-głowa tego maleństwa,aż mnie ciarki przeszły. No takie mamy "katolyckie" państwo Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa nie mow?! 22.05.08, 20:07 ja bym nie chciala chyba tego ogladac .................. Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: ja pierdole noż mi sie w kieszeni otwiera 22.05.08, 20:22 ale z drugiej strony jakoś nie wierzę, że tam był "normalny" dom. Kilka lat temu miałam w ramach pielęgniarstwa środowiskowego wizyty patronażowe. Odwiedziłam dużo domów i rodzin, więc ciężko mi uwierzyć, że to takie jednorazowe pobicia i patologie, jak twierdzą sprawcy. I że nikt nic nie wiedział. Gdzie MOPS, przychodnia, policja? Czemu Ci ludzie nie są oskarżani o morderstwo, tylko o pobicie ze skutkiem śmiertelnym? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: ja pierdole noż mi sie w kieszeni otwiera 22.05.08, 20:48 dokladnie!! i zadne tam 10 lat tylko dozywocie jak nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira_ Re: ja pierdole noż mi sie w kieszeni otwiera 22.05.08, 21:21 Moze dopiszcie sie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=566&w=79750847 Cos trzeba zrobic, bo to jest naprawde chore. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira_ Re: ja pierdole noż mi sie w kieszeni otwiera 22.05.08, 21:22 poprawny link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=79750847 Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 jestem przeciwna karze śmierci 22.05.08, 23:05 Kara śmierci co spowodduje? no fakt będzie kilku skurwysynów mniej na świecie, ale jaka to dla nich kara?????? oni przestaną istnieć a rodziny ofiar lub same ofiary będą nadal cierpieć. Tacy zwyrodnialcy powinni do końca życia być zamkniecie w klatkach 1:1 m, bez możliwości spaceru, oglądania tv, pozbawieni wszelkich praw obywatelskich i pracujący w kamieniołomach, tak żeby każdy kolejny dzień był dla nich gorszy od poprzedniego.... I w polskim prawie powinno być coś takiego jak skazywanie na wielokrotne dożywocie. aaaaaa i gwałt, morderstwo, zabici/pobicie śmiertelne dziecka to dla mnie przestępstwa o jednakowej sile i powinno się ich sprawców traktować identycznie tzn. dożywocie na warunkach o których wspomniałam wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 aaaaaaaaaaaaaaaa 22.05.08, 23:10 fakt faktem trzeba coś zrobić ale wprowadzenie kary smierci nie jest rozwiązaniem Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s zgadzam się z Tobą, 22.05.08, 23:46 kiedyś bardzo podobały mi się prawa określone w Koranie - "rękę która kradnie odciąć" jestem zdruzgotana, tym że ostatnimi czasy tyle dzieci cierpi przez najbliższych. Dramatem uważam jest to że ludzie którzy chcą mieć dzieci, czasem ich nie mają, a taka hołota rozmnaża się jak króliki... Kara śmierci dla takiego śmiecia to byłaby nagroda - nic by nie zrozumiał, i umarł w poczuciu własnej krzywdy. taki człowiek powinien żyć z świadomością tego co zrobił, i żyć napiętnowany tym co zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira_ Re: ja pierdole noż mi sie w kieszeni otwiera 23.05.08, 13:30 W linku, ktory podalam chodzi o dolaczenia sie akcji przeciwko przemocy wobec dzieci, im wiecej osob sie wpisze tym wieksza szansa na to, ze jakas akcja jednak powstanie. Ja nic nie pisalam o karze smierci, jestem jej przeciwniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: ja pierdole noż mi sie w kieszeni otwiera 22.05.08, 22:20 kurwa nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: ja pierdole noż mi sie w kieszeni otwiera 23.05.08, 07:11 Łzy sam mi się cisną do oczu, JAK MOŻNA SKRZYDZIĆ TAKIEGO MALUCHA???? Nie rozumiem,nigdy nie zrozumeim. Patrzę na swoją półroczną córeczkę i nie wyobrażam sobie, że można takie dziecko uderzyć, ba , że można na nie krzyknąc. Tak strasznie mi żal tych maleńkich dzieci, co one czuły. A rodzice?Nie wiem czy zagazowanie to odpowiednia kara- powinni cierpieć 100 razy gorzej niż te dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
tutsi1 Re: ja pierdole noż mi sie w kieszeni otwiera 23.05.08, 19:33 nie wiem jak można ale wiem że jak dla mnie kara jest jedna:praca w kamieniołomach do końca życia i przymusowa sterylizacja żeby już więcej nie mogli mieć dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
baenshee na sybir gnoi !! albo do innych łagrów!! 24.05.08, 00:18 kuźwa ,powinni chyba jakieś coś takiego otworzyć!! a kara śmierci dla tych gnoi to nagroda ,w więzieniu będa mieli dostatecznie przesrane ,ale to i tak mało Odpowiedz Link Zgłoś