dzika41 10.07.08, 12:36 Rzeczywiście taka rewelacja jak mówią??? Jakiej firmy kupowałyście i gdzie (alegro, fryzjer, sklep)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
problemkind Re: Użawała któraś jadwabiu do włosów???? 10.07.08, 12:47 no nawet, nawet. kupuje ten farouk) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Re: Użawała któraś jadwabiu do włosów???? 10.07.08, 12:58 Dla mnie rewelacja!! Uzaywam od lat Biosilk przed kazdym prostowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Użawała któraś jadwabiu do włosów???? 10.07.08, 15:38 kamila_21 napisała: > Dla mnie rewelacja!! > Uzaywam od lat Biosilk przed kazdym prostowaniem. > Szczególnie przy prostowaniu. Używam, włosy są zdecydowanie mniej zniszczone i łatwiej się prostują. Witam serdecznie, tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: Użawała któraś jadwabiu do włosów???? 10.07.08, 12:57 Ja uzywam, kupuje na allegro. Miałam Biosilk, fajny ale nie pachniał jakos specjalnie. Teraz mam CHI (czerwona nakretka) i pachnie oblednie. Wiesz co, jakos spektakularne efekty to nie są ale wlosy sa naprawde lsniace. Ja go uzywam co 2gi dzień. Ta mala buteleczka jest b wydajna, wystarczy go doslonie kropla. Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: od kogo kupowałaś na allegro?? n/t 10.07.08, 14:07 od kachula tu masz do niego linka: www.allegro.pl/item396020484_chi_infusion_jedwab_biosilk_farouk_50_ml_okazja_.html Wysyla produkty fabrycznie zabezpieczone i solidnie je pakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 surita 10.07.08, 15:02 włosy sa lsniace,lepiej sie rozczesuja,dajesz tylko krople i efekt super to taka lepsza odzywka. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: aaa dzieki mariolka :))) 10.07.08, 15:25 to sie kupuje ja dostałam od siostry fryzjerki,ale juz wykonczyłam zapasy i kupie sobie na allegro,oryginalne buteleczki (takie małe 15 ml. chyba) sa po 4 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: Użawała któraś jadwabiu do włosów???? 10.07.08, 22:22 ja farbowałam jedwabiem, trochę dłużej to trwa, ale ładniej włosy wyglądają, dłużej się też trzyma, nie niszczy włosów Odpowiedz Link Zgłoś
rennya używałąm / używam 11.07.08, 23:53 poleciła mi fryzjerka - kuzynka kupiłam na allegro - taniej niż u fryzjera, wg moich cen allegro o połowę tańsze a jak z działaniem?? sama nie wiem... był czas ze używałam non stop a teraz jak mi sie przypomni... aha - i fryzjerka mi mówiła, że ten CHI lepszy jest (tez Farouk) Odpowiedz Link Zgłoś