m0nalisa 05.11.08, 13:37 wiecie co? kocham ten serial!!!! buba chyba ty go ogladasz? myslalam ze House to moje odkrycie ale Greys anatomy to po prostu szok, smieje sie i placze na zmiane. Ech.............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubasio Re: Grey's anatomy 05.11.08, 14:38 ja oglądam?? my z małżem kochamy ten serial-to już nie tylko oglądanie a powtórki na fox lifie to lukam już po raz kolejny szkoda że nie ma ich na dvd jak gotowe na wszystko itp , bo bym od razu kupiła nie patrząc na cenę najbardziej lubię niedzielne noce, jak mamy ściągnięty najnowszy odcinek i z laptokiem w łóżku leżymy i se oglądamy a potem komentujemy to już zakrawa na zboczenie Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: jest na DVD 05.11.08, 15:10 pierwszy i drugi sezon. Małżonek się pytał, czy chcę na gwiazdkę . Bo to też mój ulubiony serial. Buba, a kiedy powtarzają na Fox Life i który sezon? Bo bym se chętnie jeszcze raz obejrzała . Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: jest na DVD 05.11.08, 15:29 o to muszę se do Mikołaja napisać codziennie o 14 20 i już drugi sezon leci, ale oni puszczają do ostatniego sezony, czyli do 4 włącznie podejrzewam że na wiosnę zaczną 5 emitować Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: Grey's anatomy 05.11.08, 17:38 ja uwielbiam. jestem na etapie piatego sezonu. I w tym momencie oprocz Desperated Housewives to jest jdyny serial , ktory ogladam. DH tez piaty sezon mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
aintha Re: Grey's anatomy 05.11.08, 18:01 ja też oglądam of kors.... --------------------------- Dzieciaczkowo-Filmowo|Piosenki i wierszyki dlaDziecióf Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: Grey's anatomy 05.11.08, 19:07 ja jestem w polowie drugiego i jestem zachwycona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: Grey's anatomy 05.11.08, 19:37 e to słabiutko koleżanko, słabiutko my jesteśmy na bieżąco z 5 sezonem- obsuwa 3 dni- bo w stanach w czwartek jest premiera, a my zawsze już z polskimi napisami lukamy w niedzielę polecam forum -www.greysanatomy.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: Grey's anatomy 05.11.08, 19:48 my tez jestesmy na bieżąco z 5tym sezonem a tekże z 5tym sezonem Desperatek i 3im sezonem Dextera Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: Grey's anatomy 05.11.08, 20:17 no ja właśnie molestuję Daniela o ściągnięcie Dextera, bo wkurza mnie późna pora na tvn, no i to że trza czekać tydzień na kolejny odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: Grey's anatomy 05.11.08, 20:25 ściągajcie, bo warto dla nas to jest serial wszechczasów i jeszcze Damages tez jest fajny nie tak, jak Dexter, ale fajny Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: Grey's anatomy 05.11.08, 21:45 ha ja juz w piatek ogladam w orginale. Nie chce mi sie czekac az do niedzieli)) Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: Grey's anatomy 05.11.08, 22:50 my czasem tyż, ale nie znam na tyle angielskiego, żeby się połapać, szczególnie w terminologii medycznej a po drugie w piątek to ja zawsze coś maluję/sprzątam/piorę/gotuję , a niedziela jest do wypoczynku i wtedy tak fajnie z gorącą herbatką w łóżku zapuścić grejsów Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: Grey's anatomy 06.11.08, 00:38 no dobra ale ja tydzien temu zaczelam Odpowiedz Link Zgłoś
ula_kanada Re: Grey's anatomy 06.11.08, 01:50 a moja przyjaciolka jest zareczona z bratem Sandry Oh A serialu nie ogladam ale moj maz ogladal pierwszy sezon... Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio to ja chcę jej autograf !!!!!!!!!!!!!!! 06.11.08, 08:49 to moja ulubiona postać z całego serialu Odpowiedz Link Zgłoś
gimel4 Re: to ja chcę jej autograf !!!!!!!!!!!!!!! 06.11.08, 09:48 kocham ten serial. Nie jestem niestety tak na bieżąco, jak Wy, obejrzałam chyba do trzeciego sezonu. A może do czwartego? Nie wiem i nie mam czasu ściągać. Chyba też kupię na dvd bez względu na cenę Odpowiedz Link Zgłoś
ula_kanada Re: to ja chcę jej autograf !!!!!!!!!!!!!!! 06.11.08, 23:12 Sandry nie znam osobiscie Slub chyba bedzie za rok dopiero.... a jej brat to sympatyczny facet... Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: no i właczyłam o tej 14.20 06.11.08, 14:39 na Foxlife i nie ma. Jest już 14.40 i Jordan leci. Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: no i właczyłam o tej 14.20 06.11.08, 14:58 czyli znowu coś pokręcili z programem bo w gazecie i na wyświetlaczu w tv mam że powinni być grejsi Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: no i właczyłam o tej 14.20 06.11.08, 15:03 no ja też na wyświetlaczu miałam o 14.20. Zaczeło się o 14.45 . Kocham ten serial . Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: A ja uwielbiam CSI 06.11.08, 22:00 wszystkie, New York, Miami, Las Vegas - wsio.Właśnie zacznie się następny odcinek, więc odpływam pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: Grey's anatomy 08.11.08, 04:07 jezu jak sie zryczalam na ostatnim odcinku 2 serii.... nosz jak dzieciuch ostatni... kilka dni przerwy zanim zlowie trzecia i dzieki bogu bo mi sie kanaliki lzowe zbuntuja i poleza w piz.... PPP Odpowiedz Link Zgłoś