mamanikoluni 12.02.04, 11:17 Dziewzyny napewno którąs z Was zna słowa tej wałsnie piosenki.. chciałabym jej nauczyć spiewac moją córeczke ..ale nie znam słow.. Prosze o pomoc.. Pozdrwiam Wiola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamanikoluni Re: Kolorowe kredki 12.02.04, 11:18 Bardzo przepraszam ..poszło mi az 3 razy...(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
go.yq Re: Kolorowe kredki 12.02.04, 12:13 „Kolorowe kredki w pudełeczku noszę Kolorowe kredki bardzo lubią mnie Kolorowe kredki, kiedy je poproszę Namalują wszystko to, co chcę Namalują domek i na płocie kota I wesołe słonko na pochmurne dni A gdy lecieć w kosmos przyjdzie mi ochota Prawdziwą rakietę narysują mi.” Cytuję z pamięci, więc może nieznacznie odbiegać od pierwowzoru. No i chyba była jeszcze jakaś druga zwrotka, której nie pamiętam, niestety... Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
edytabart Re: Kolorowe kredki 12.02.04, 12:20 Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pocieszą, Siadamy przy stole i one i ja. Malują cudownie, małpkę taką śmieszną, Słonia na huśtawce i w rakiecie lwa. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
go.yq Re: Kolorowe kredki 12.02.04, 12:48 tekst tej piosenki jest na stronie: www.sp1.zgora.pl/lado/scenariusz.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mamanikoluni Re: Kolorowe kredki 12.02.04, 20:18 Bardzo dziękuje... Jestescie niezawodne... Pozdrawiam Wiola Odpowiedz Link Zgłoś