reni32 13.02.05, 20:30 Szukam wykrojów dla lalki Barbie i Kena . Może ktoś wie gdzie znależć takie strony w necie lub gdzieś indziej? Renia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zola3 Re: Ubranka dla Barbie - wykroje 14.02.05, 21:35 Jak byłam mała sama "projektowałam": np. mieliśmy komplet okrągłych serwetek - ślicznych haftowanych. A ja kiedyś wzięłam taką serwetkę za środek, przyłożyłam do Barbi i stwierdziłam, że będzie śliczna suknia z całego klosza - czyli będzie śię świetnie kręciła. Więc wycięłam dziurkę po środku serwetki - to był dół sukni, a z tego kółka wyciętego zrobiłam "górę" - zakrywając piersi Barbi. Byłam strasznie szczęśliwa i Barbi wyglądała cudnie. A mamę zatkało.... :o))) Dodam, że miałam więcej takich pomysłów - np. obcięłam kawałek firanki bo mi na welon dla Barbi zabrakło... :o))) Pozdrawiam, Zolcia Odpowiedz Link Zgłoś
makowapanienka2 Re: Ubranka dla Barbie - wykroje 15.02.05, 09:25 Wwidziałam na aukcji w interii chyba za 5 zł wykroje. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Ubranka dla Barbie - wykroje 15.02.05, 16:36 Moja mama dla moich Barbie zawsze szyla ""na oko".Do tej pory mam cala walizke ubranek-futra, suknie balowe, sukienki, bluzki, dzinsy(!) itp Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.s Re: Ubranka dla Barbie - wykroje 17.02.05, 00:24 www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=70754 www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=70754 www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=70780 opisy w języku francuskim Odpowiedz Link Zgłoś
madziala13 Re: Ubranka dla Barbie - wykroje 19.02.05, 00:59 www.barbie.bmj.net.pl/ oraz wykroje sa rowniez w gotowych wukrojach Burdy Odpowiedz Link Zgłoś
reni32 Re: Ubranka dla Barbie - wykroje 19.02.05, 20:34 Dziękuję ogromnie za pomoc, bardzo pomocne te wykroje po francusku Renia Odpowiedz Link Zgłoś
kostruszka Do Mayessy 21.02.05, 17:53 A nie chciałabyś sprzedać tych swoich walizkowych skarbów??? Moja córeczka szaleje na tle ubranek dla Barbie, a mnie Bozia zadnego talentu manualnego nie dała. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś