Dodaj do ulubionych

Piłka zmyłka

29.05.06, 11:16
Witam, czy ktoś ma tę zabawkę i czy mała piłka zmyłka nie jest za mała dla 5
latka?? Zastanawiam się bo duża jest trochę droga. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anniamk Re: Piłka zmyłka 29.05.06, 11:53
      no wlasnie moj 4,5 latek tez prosi o pilke zmylke, ale ta pilka jest dziwna i
      nie wiem w sumie jak tym dziecko ma się bawić? Moze problematyzuje,ale tez
      posledze opinie mam ktore sie wypowiedza w tej kwestii.
      pozdr
      • urszulkazgdyni Re: Piłka zmyłka 30.05.06, 11:36
        Witam. Moje dzieciaki Szymek 5l i Alka 2,5 dostały małą piłką i okazało się, że na reklamie wygląda zabawa z nią o wiele ciekawiej. Teraz leży zapomniana a dzieciaki powoli opanowują wiedzę, że reklama kłamie. Ze swojej strony odradzam. o wiele ciekawsza jest zwykła piłka, bo można nią się bawić na różne sposoby a zmyłkę tylko turlać, ze względu na umieszczony w niej ciężarek. Pozdrawiam. UK
        • julajka Re: Piłka zmyłka 30.05.06, 13:12
          Moja 4 latka dostała wczoraj od cioci taką piłkę. Chwilowy zachwyt, faktycznie
          dużo śmiechu i biegania i piłka na razie do kąta. Nie wiem ile kosztuje ale
          jeśli dużo to nie jest tego watra. Ze zwykłą piłką jest dużo różnych zabaw.
          Może jak się bawi kilkoro dzieci to jest fajnie?
    • agusiaodkubusia1 a mój się bawi... 30.05.06, 21:53
    • agusiaodkubusia1 a mój się bawi 30.05.06, 21:56
      za szybko wcisnąłam ...
      Mój szkrab ma 2,5 roku i bawi się nią znakomicie. Idealnie pasuje do jego
      małych rączek. Dla 5latka troszke może byc za mała. Najlepsza zabawe ma jak
      kulą ją przed pesem, a ten za nią biega i próbuje złapać - choć to trudne
      zadanie, bo piłka pomyka w różne kierunki.
      Pozdrawiam
      • lidma Re: a mój się bawi 31.05.06, 11:44
        córka ma 4 lata, dostała tą piłke, bawiła się może godzine i teraz leży- raczej
        dla mniejszych dzieci....
    • anuka01 Re: Piłka zmyłka 01.06.06, 08:00
      Bardzo dziekuję za wasze opinie. Tak myślałam, że ta piłka to zabawa na kilka
      minut, a po przeczytaniu waszych postów jestem o tym przekonana. Pozdrawiam
      • Gość: ŁK Re: Piłka zmyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 08:59
        Mój synek 5,5 roku bawił się trzy dni, aż piłka się rozleciała i umieszczony w niej ciężarek wyleciał na 1,5 metra w powietrze. Raczej mało bezpieczne - rzucanie tą piłką może niespodziewanie przerodzić się w rzucanie kamieniami 8-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka