Gość: niki1 IP: 194.204.155.* 11.06.02, 07:08 Czesć!Kupilismy wczoraj w Carfurze fotel Boba Budowniczego dmuchany. Ale się cieszył Misio, mówię wam!A czy nie wiecie gdzie kupić w w-wie ubrania z Bobem?A fotel jest naprawdę klawy!Niki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wioleta - mama Kuby i Krzysia Re: fotel Bob Budowniczny IP: 213.76.232.* 11.06.02, 21:31 Niki ... jakij jest wielkości ??? I czy jego cena jest równie klawa ???? podr.wioleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki1 Re: fotel Bob Budowniczny IP: 194.204.155.* 12.06.02, 11:36 Hej !Fotel kosztował cos 35 złoty (nie więcej niż 39 na 100 %). A wymiary nie podam ci dokładnie, to taki zwykły dmuchany fotel jak mój 3 latek się miesci spoko, spoko. A poza tym jak pójdziesz i zechcesz kupić to możesz spokojnie otworzyć pudełko i obejżeć. W każdym razie Młody był zadowolony.Niki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adasia Re: fotel Bob Budowniczny IP: 195.116.132.* 12.06.02, 11:53 Nie jestem co prawda z Warszawy...Ubranka sa na pewno w Galerii Mokotów (chyba tak się nazywa to kosmiczne centrum). Tylko strasznie drogie. Takie same za pół ceny widziałam na Stadionie, gdzie miałam przyjemność (?!) oglądać dziecięce ubranka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: fotel Bob Budowniczny IP: [212.76.33.73] 62.121.80.* 13.06.02, 15:27 Witaj Niki!Przeszłam się po Carrefourze pod kątem Boba i doszłam do smutnych wniosków. Skąd takie kosmiczne ceny wszystkiego, na czym znajdzie się mordka Boba? Jeśli chciałabym kupić cokolwiek Michasiowi, który jest chyba największym jego fanem, musiałabym wydać majątek. (Pewnie i tak kupię, jak znam siebie Maleńkie maszyny z bajki wielkości resoraków kosztują 40 zł. A jest ich kilka. Lalka Boba kosztuje prawie 100 zł! Zwykła szmacianka. To samo dotyczy innych akcesoriów. Szukałam też fotelika, o którym wspominałaś. Znalazłam tylko zabawki do zabawy w wodzie. Fotelopodobny stworek miał cenę 70 zł bez grosza, ale służy toto do pływania i pewnie nie o tym pisałaś. Kupiłam małemu rękawki z Bobem do pływania. Są jeszcze przeróżnego typu bobowe materace do pływania, ale cen nawet nie próbowałam zapamiętać. Jedyne ubranko, jakie spotkałam to czerwone koszulki polo z aplikacją z Bobem w Hali Człuchowskiej, ale rozmiarówka zaczynała się bodajże od 128. Cena była chyba do przeżycia.Również poluję na ubranka z Bobem, daj znać, kiedy coś znajdziesz.PozdrawiamIsia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki1 Re: fotel Bob Budowniczny IP: 194.204.155.* 14.06.02, 09:22 Witaj Isiu!Ale masz ciekawy nick jak Isia od Misia z Niebieskiego domku!A propos cen z Bobem to fakt kosmiczne. Ja byłam akurat przypadkiem w tym Carffurze Reduta Al. Jerozolimskie, bo szukałam kasku i roweru dla 3,5 latka. A te fotele dmuchane z Bobem za ok 35 zeta faktycznie leżały obok dmuchanych kół, pontonów, piłek i to wszystko z Bobem. A ten fotel to nie wiem czy do pływania. Jak się go postawi sam to stoi a wiadomo, że jak się oprze, to przecież tylko powietrze w oparciu i się przewraca, stawiam go przy łóżku żeby się Młody nie przewrócił profilaktycznie. A chciałam się pochwalić bo czasem można znalesć cos fajnego. A za szmacianą lalkę Boba i Marty zapłaciłam po około 40 zł za sztukę (w Selgosie). A dla miłosników Boba mogę polecić książeczki cos koło 4 zeta, wychodzą co miesiąc. A resoraków Boba nie kupuję. Młody dostał na urodziny zestaw kopary i jest zadowolony bo można ją przebudowywać różnie. Niestety za zabawki związane z dobranockami można zapłacić fortunę. Ale raz na jakis czas można sobie pozwolić, na urodziny itp. Niestety mimo nawału Boba nie znalazłąm żadnej bluzeczki ani dresów z Bobem, dziwne.Pozdrawiam, jak cos znajdziecie to piszcie!Niki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: fotel Bob Budowniczny IP: [212.76.33.73] 62.121.80.* 14.06.02, 10:18 Hej!Michał dostał tę żółtą koparkę rok temu na urodziny (trzecie) i była super zabawa, a i teraz kilka brakujących klocków nie przeszkadza. Mamy też imponujący zbiór pisemek i tych maleńkich książeczek o Bobie. A tak w ogóle pozwól, że Ci przedstawię: jestem Kicia, miło mi Kasia to Marta i we wszystkim pomaga naszemu Bobowi, który dawno temu nazywał się Michałek. Inaczej nie wolno nam się do niego zwracać Nawet obcym tak się przedstawia. Wyobraź sobie ich miny, niestety nie każdy orientuje się, kim jest taka sławna persona jak Bob Budowniczy. Nasz Bob uzbierał sobie już wszelkie możliwe narzędzia do pracy, ma podobną koszulkę flanelową z kieszonką, w której trzyma telefon komórkowy. Ciągle remontuje mieszkanie, stuka i wierci, burzy i buduje. Mieszkanie nieźle już na tym ucierpiało, ale jak można się gniewać na Boba? Kasia (1,5 roku) tylko jest trochę zdezorientowana, bo nie wie o co chodzi, kiedy Michał, przepraszam Bob przychodzi i mówi: Marto, Marto, nie słyszysz, że Cię wołałem?Miłej zabawy!Isia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: Bob Budowniczy - zakładamy fanklub IP: [212.76.33.73] 62.121.80.* 14.06.02, 10:21 Acha, jeśli kiedyś zobaczysz na ulicy mamę z wózkiem i dwiema pociechami, drących się na cały głos: Bob Budowniczy zawsze da radę! Bob Budowniczy nie jest sam! - to znaczy, że to idzie Kicia z Bobem i Marta(dawniej Isia z Michałem i Kasią) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygoda Re: Bob Budowniczy - zakładamy fanklub IP: 62.179.0.* 17.06.02, 19:31 Isia,Bartek z Madzią też nawet na podwórku wołają "czy damy radę-tak damy radę" Bartek-Bob ma bluzę z Bobem,którą pochwalił się wszystkim dzieciom w przedszkolu, i nosił ją nawet gdy było ciepło. Bajki o Bobie oglądaliby cały dzień, w międzyczasie bawiąc się koparką i tp. akcesoriami.Pozdrawiam Sylwia i Bob z Martą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata-mama Sary i Jędrka Re: Bob Budowniczy - zakładamy fanklub IP: 212.76.32.* 17.06.02, 21:16 Dopisać koniecznie muszę Lendusia - od dwóch tygodni dwulatka ,co też na całe gardło woła :"tak damy ladę!!!", a z lalą -Bobem wspólnie uczęszcza na lekcje siusiania do nocnika ,choć coś mu się myli w tej sprawie ,bo sadza Boba na małym nocniku ,przynosi ksiązkę (o strażakach ) i siada obok na swoim nocniku ze słowami " choć Bobu ,pocitamy ksiańśkę ".Czytanie jest super ,ale z nauki właściwej nici .Co to będzie dalej ??????Pozdrawiam przyszłych budowniczych -Bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: fotel Bob Budowniczny IP: 217.96.78.* 14.06.02, 10:38 Cześć, mój czterolatek też uwielbia Boba. Kupiłam mu ostatnio rękawki do pływania - cena do przyjęcia (coś około 10 zł). Reszta akcesoriów wydaje mi się stanowczo za droga.Znalazłam ostatnio stroną w Internecie z Bobem i stamtąd drukowałam małemu kolorowanki.http://www.bobthebuilder.com/A swoją drogą, czy to nie ciekwe, że tematyka Boba jest jakby żywcem zaczerpnięta z porzedniej epoki? Typowy socrealistyczny temat. A zachwyca.Pozdrawiam bobomamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki1 Re: fotel Bob Budowniczny IP: 194.204.155.* 17.06.02, 06:34 Czesć!Chciałam Wam tylko powiedzieć, że byłam w Leclreku Ursynów i tam również była promocja na ów fotel. Identyczny w cenie promocyjnej za ..... 59 zł! I tak cena 35 zł wydawała mi się wygórowana, a tu proszę! Jak promocja to promocja! Odpowiedz Link Zgłoś