Dodaj do ulubionych

fotel Bob Budowniczny

IP: 194.204.155.* 11.06.02, 07:08
Czesć!Kupilismy wczoraj w Carfurze fotel Boba Budowniczego dmuchany. Ale się cieszył Misio, mówię wam!A czy nie wiecie gdzie kupić w w-wie ubrania z Bobem?A fotel jest naprawdę klawy!Niki
Obserwuj wątek
    • Gość: Wioleta - mama Kuby i Krzysia Re: fotel Bob Budowniczny IP: 213.76.232.* 11.06.02, 21:31
      Niki ... jakij jest wielkości ??? I czy jego cena jest równie klawa ???? :lol:podr.wioleta
      • Gość: niki1 Re: fotel Bob Budowniczny IP: 194.204.155.* 12.06.02, 11:36
        Hej !Fotel kosztował cos 35 złoty (nie więcej niż 39 na 100 %). A wymiary nie podam ci dokładnie, to taki zwykły dmuchany fotel jak mój 3 latek się miesci spoko, spoko. A poza tym jak pójdziesz i zechcesz kupić to możesz spokojnie otworzyć pudełko i obejżeć. W każdym razie Młody był zadowolony.Niki
        • Gość: Adasia Re: fotel Bob Budowniczny IP: 195.116.132.* 12.06.02, 11:53
          Nie jestem co prawda z Warszawy...Ubranka sa na pewno w Galerii Mokotów (chyba tak się nazywa to kosmiczne centrum). Tylko strasznie drogie. Takie same za pół ceny widziałam na Stadionie, gdzie miałam przyjemność (?!) oglądać dziecięce ubranka.
    • Gość: Isia Re: fotel Bob Budowniczny IP: [212.76.33.73] 62.121.80.* 13.06.02, 15:27
      Witaj Niki!Przeszłam się po Carrefourze pod kątem Boba i doszłam do smutnych wniosków. Skąd takie kosmiczne ceny wszystkiego, na czym znajdzie się mordka Boba? Jeśli chciałabym kupić cokolwiek Michasiowi, który jest chyba największym jego fanem, musiałabym wydać majątek. (Pewnie i tak kupię, jak znam siebie ;)) Maleńkie maszyny z bajki wielkości resoraków kosztują 40 zł. A jest ich kilka. Lalka Boba kosztuje prawie 100 zł! Zwykła szmacianka. To samo dotyczy innych akcesoriów. Szukałam też fotelika, o którym wspominałaś. Znalazłam tylko zabawki do zabawy w wodzie. Fotelopodobny stworek miał cenę 70 zł bez grosza, ale służy toto do pływania i pewnie nie o tym pisałaś. Kupiłam małemu rękawki z Bobem do pływania. Są jeszcze przeróżnego typu bobowe materace do pływania, ale cen nawet nie próbowałam zapamiętać. Jedyne ubranko, jakie spotkałam to czerwone koszulki polo z aplikacją z Bobem w Hali Człuchowskiej, ale rozmiarówka zaczynała się bodajże od 128. Cena była chyba do przeżycia.Również poluję na ubranka z Bobem, daj znać, kiedy coś znajdziesz.PozdrawiamIsia
      • Gość: niki1 Re: fotel Bob Budowniczny IP: 194.204.155.* 14.06.02, 09:22
        Witaj Isiu!Ale masz ciekawy nick jak Isia od Misia z Niebieskiego domku!A propos cen z Bobem to fakt kosmiczne. Ja byłam akurat przypadkiem w tym Carffurze Reduta Al. Jerozolimskie, bo szukałam kasku i roweru dla 3,5 latka. A te fotele dmuchane z Bobem za ok 35 zeta faktycznie leżały obok dmuchanych kół, pontonów, piłek i to wszystko z Bobem. A ten fotel to nie wiem czy do pływania. Jak się go postawi sam to stoi a wiadomo, że jak się oprze, to przecież tylko powietrze w oparciu i się przewraca, stawiam go przy łóżku żeby się Młody nie przewrócił profilaktycznie. A chciałam się pochwalić bo czasem można znalesć cos fajnego. A za szmacianą lalkę Boba i Marty zapłaciłam po około 40 zł za sztukę (w Selgosie). A dla miłosników Boba mogę polecić książeczki cos koło 4 zeta, wychodzą co miesiąc. A resoraków Boba nie kupuję. Młody dostał na urodziny zestaw kopary i jest zadowolony bo można ją przebudowywać różnie. Niestety za zabawki związane z dobranockami można zapłacić fortunę. Ale raz na jakis czas można sobie pozwolić, na urodziny itp. Niestety mimo nawału Boba nie znalazłąm żadnej bluzeczki ani dresów z Bobem, dziwne.Pozdrawiam, jak cos znajdziecie to piszcie!Niki
        • Gość: Isia Re: fotel Bob Budowniczny IP: [212.76.33.73] 62.121.80.* 14.06.02, 10:18
          Hej!Michał dostał tę żółtą koparkę rok temu na urodziny (trzecie) i była super zabawa, a i teraz kilka brakujących klocków nie przeszkadza. Mamy też imponujący zbiór pisemek i tych maleńkich książeczek o Bobie. A tak w ogóle pozwól, że Ci przedstawię: jestem Kicia, miło mi :) Kasia to Marta i we wszystkim pomaga naszemu Bobowi, który dawno temu nazywał się Michałek. :)Inaczej nie wolno nam się do niego zwracać ;) Nawet obcym tak się przedstawia. Wyobraź sobie ich miny, niestety nie każdy orientuje się, kim jest taka sławna persona jak Bob Budowniczy. :)Nasz Bob uzbierał sobie już wszelkie możliwe narzędzia do pracy, ma podobną koszulkę flanelową z kieszonką, w której trzyma telefon komórkowy. Ciągle remontuje mieszkanie, stuka i wierci, burzy i buduje. Mieszkanie nieźle już na tym ucierpiało, ale jak można się gniewać na Boba? Kasia (1,5 roku) tylko jest trochę zdezorientowana, bo nie wie o co chodzi, kiedy Michał, przepraszam Bob przychodzi i mówi: Marto, Marto, nie słyszysz, że Cię wołałem?Miłej zabawy!Isia
          • Gość: Isia Re: Bob Budowniczy - zakładamy fanklub IP: [212.76.33.73] 62.121.80.* 14.06.02, 10:21
            Acha, jeśli kiedyś zobaczysz na ulicy mamę z wózkiem i dwiema pociechami, drących się na cały głos: Bob Budowniczy zawsze da radę! Bob Budowniczy nie jest sam! - to znaczy, że to idzie Kicia z Bobem i Marta(dawniej Isia z Michałem i Kasią):hello:
            • Gość: Przygoda Re: Bob Budowniczy - zakładamy fanklub IP: 62.179.0.* 17.06.02, 19:31
              Isia,Bartek z Madzią też nawet na podwórku wołają "czy damy radę-tak damy radę" Bartek-Bob ma bluzę z Bobem,którą pochwalił się wszystkim dzieciom w przedszkolu, i nosił ją nawet gdy było ciepło. Bajki o Bobie oglądaliby cały dzień, w międzyczasie bawiąc się koparką i tp. akcesoriami.Pozdrawiam Sylwia i Bob z Martą
              • Gość: Beata-mama Sary i Jędrka Re: Bob Budowniczy - zakładamy fanklub IP: 212.76.32.* 17.06.02, 21:16
                Dopisać koniecznie muszę Lendusia - od dwóch tygodni dwulatka ,co też na całe gardło woła :"tak damy ladę!!!", a z lalą -Bobem wspólnie uczęszcza na lekcje siusiania do nocnika ,choć coś mu się myli w tej sprawie ,bo sadza Boba na małym nocniku ,przynosi ksiązkę (o strażakach ) i siada obok na swoim nocniku ze słowami " choć Bobu ,pocitamy ksiańśkę ".Czytanie jest super ,ale z nauki właściwej nici .Co to będzie dalej ??????Pozdrawiam przyszłych budowniczych -Bea
    • Gość: Agusia Re: fotel Bob Budowniczny IP: 217.96.78.* 14.06.02, 10:38
      Cześć, mój czterolatek też uwielbia Boba. Kupiłam mu ostatnio rękawki do pływania - cena do przyjęcia (coś około 10 zł). Reszta akcesoriów wydaje mi się stanowczo za droga.Znalazłam ostatnio stroną w Internecie z Bobem i stamtąd drukowałam małemu kolorowanki.http://www.bobthebuilder.com/A swoją drogą, czy to nie ciekwe, że tematyka Boba jest jakby żywcem zaczerpnięta z porzedniej epoki? Typowy socrealistyczny temat. A zachwyca.Pozdrawiam bobomamy.
    • Gość: niki1 Re: fotel Bob Budowniczny IP: 194.204.155.* 17.06.02, 06:34
      Czesć!Chciałam Wam tylko powiedzieć, że byłam w Leclreku Ursynów i tam również była promocja na ów fotel. Identyczny w cenie promocyjnej za ..... 59 zł! I tak cena 35 zł wydawała mi się wygórowana, a tu proszę! Jak promocja to promocja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka