pojawaj 10.02.07, 22:59 Macie? Kiedyś to miałam w podręczniku do muzyki, ale już dawno się go pozbyłam. A kupiłam cymbałki i chciałabym córci pograć coś więcej niż "wlazł kotek" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pojawaj Tylko, że tam nie ma nut 11.02.07, 15:19 Stronka jest fajna, już ją swego czasu odkryłam, ale są tylko teksty, nut brak. Wiem, że muzyczka leci, ale to ja chciałam grać. A tak cymbałki się kurzą. Odpowiedz Link Zgłoś
evva.77 Re: Nuty do "była sobie żabka mała" poszukiwane! 13.02.07, 13:08 Wypróbuj na cymbałkach i odpisz czy dobrze, bo piszę z pamięci i nie jestem pewna czy dobrze: do do do mi sol sol sol mi re re fa fa mi mi sol sol do do do mi sol sol sol mi sol fa mi re do Odpowiedz Link Zgłoś
pojawaj Re: Nuty do "była sobie żabka mała" poszukiwane! 14.02.07, 18:35 Chyba tak, super! Dzięki, teraz mogę brzdąkać i śpiewać! Biedne dziecko, mam nadzieję, że mój głos słowiczy nie zostawi jej trwałych śladów na psychice Odpowiedz Link Zgłoś
zawijas Re: Nuty do "była sobie żabka mała" poszukiwane! 07.06.07, 15:09 i refren: la la la do sol sol sol mi re re fa fa mi mi sol sol la la la do sol sol do la sol fa mi re do (ostatnie "do" to to niskie, a te poprzednie to te wysokie) pozdrowienia e Odpowiedz Link Zgłoś
2lars Na flet D (tab / palcowanie) lub skrzypce 26.11.15, 19:48 Podbijam, bo akutat szukałem i znalazłem na flet D lub skrzypce, potrzebuję jednak jeszcze dwie pięciolinie akompaniamentu; ...JFA5dw Odpowiedz Link Zgłoś
zawijas Re: Nuty do "była sobie żabka mała" poszukiwane! 07.06.07, 15:10 i refren: la la la do sol sol sol mi re re fa fa mi mi sol sol la la la do sol sol do la sol fa mi re do (ostatnie "do" to to niskie, a te poprzednie to te wysokie) chcesz więcej? Może Panie Janie: Witam, dopisałam refren do piosenki o żabce w poście poniżej. a może chcesz więcej? Oto Panie Janie: do re mi do (bis) mi fa sol (bis) sol la sol fa mi do (bis) do sol do (bis) ... da się w ogóle grać z czegoś takiego? mogę popisać więcej, jak chcecie... pozdrowienia e Odpowiedz Link Zgłoś
zorajda Re: Nuty do "była sobie żabka mała" poszukiwane! 28.06.07, 11:52 Ja prosiłabym więcej mogą być nuty, mojego brata córcia gra na cymbałkach i nie poprosiła mnie bym coś znalazła w necie ale strasznie cięzko jest coś znaleźć więc jakbyś mogła to pisz to co znasz. Zgóry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek321 Re: Nuty do "była sobie żabka mała" poszukiwane! 24.02.08, 19:25 A czy ktoś ma może nuty "Jadą, jada misie"? Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Nuty do "była sobie żabka mała" poszukiwane! 27.02.08, 18:25 ja poprosze o wiecej zakupilam cymbalki i gram zabke, ale chce wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
blabusiaxdd Re: Nuty do "była sobie żabka mała" poszukiwane! 12.11.08, 14:53 Byla sobie żabka mała: do do do mi sol sol sol mi re re fa fa mi mi sol sol do do do mi sol sol sol mi sol fa mi re do Refren: la la la do sol sol sol mi re re fa fa mi mi sol sol la la la do sol sol do la sol fa mi re do (ostatnie "do" to to niskie, a te poprzednie to te wysokie PROSZE =) Odpowiedz Link Zgłoś