11.09.03, 15:27
Chciałbym zorganizować pierwsze urodziny córeczki, które o ile dopisze pogoda
odbyłyby w ogrodzie. Będzie trochą dorosłych i kilkoro dzieci (od 2 do
10lat). Emamy - może macie może jakieś pomysły na atkacje dla dzieciaków,
żeby było wesoło...?
pozdrawiam

Tata Amelki
Obserwuj wątek
    • w_ania Re: Urodziny 11.09.03, 20:51
      co roku ze znajomymi robimy dzień dziecka - na wsi.
      Każda para rodziców musi wymyślić jedną konkurencję i ją poprowadzić.Dorośli
      muszą się włączyć w zabawy z dziećmi nie tylko je organizować wtedy dla
      maluchów to podwójna frajda. Atrakcje które my wymyślamy to np: zoo - u sąsiada
      są konie krowy świnki króliki idziemy oglądać.
      przeciągania liny np po jednej stronie tata a po drugiej wszystkie dzieci.
      rzucanie do celu piłką, malowanie kredą po chodniku, ciuciubabka, kółko
      graniaste, stary niedźwiedż mocno śpi, głuchy telefon itd..
      • cesar_cesar Re: Urodziny 12.09.03, 10:29
        Dziękuję Ci bardzo za świetne pomysły. Rzeczywiście nie przyszło mi do głowy,
        że dorośli też się mogą bawić. Może uda mi się jakoś rozruszać towarzystwo.
        Pozdrawiam serdecznie
        Tata Amelki
    • Gość: Magda Re: Urodziny IP: *.static.espol.com.pl 18.08.13, 20:49
      a nie chciałabyś zaprosić pań animatorek? Ja w tym roku na wakacje robiłam urodziny dla dzieci w ogrodzie i zamówiłam animatorki z akademii pinocchio- wybuchowe urodziny. Dziewczyny zorganizowały takie przyjęcia, że dzieci do tej pory wspominają! Widać, że profesjonalne podejście, wszyscy byliśmy zadowoleni. polecam.
    • wszyscy.sa.inni.86 Re: Urodziny 29.09.13, 00:12
      Drodzy Rodzice!
      Zapraszam na kreatywne warsztaty dla dzieci w Krakowie "Wszyscy są inni"
      „Wszyscy są inni” to nie tylko warsztaty plastyczne, na których tworzymy konkretne przedmioty. To możliwość wyrażenia swojej indywidualności, odrębności i fantazji. Dajemy dzieciom pomysł, ale niczym nie ograniczamy ich wyobraźni, nie mówimy im co jest ładne, a co brzydkie.
      MOŻLIWOŚĆ PRZEPROWADZENIA WARSZTATÓW PODCZAS URODZIN!!!!!

Te warsztaty mają nauczyć dzieci odwagi w pokazywaniu tego, jakie są naprawdę, co mają w środku, jak kształtuje się ich poczucie estetyki.

Więcej informacji znajdziecie Państwo na stronie www.wszyscy-sa-inni.cba.pl/

i na fb www.facebook.com/Wszyscy.sa.inni
      • Gość: Monika Re: Urodziny IP: 178.73.9.* 07.10.13, 11:21
        Cześć !
        Ja też bałam się zostać sama z dzieciakami - to znaczy bałam się że braknie mi fajnych pomysłów na zabawy i koleżanka poleciła mi klaunów z klaun polska - byli u niej na weselu i zabawiali 25 dzieci. Ona była zadowolona rodzice się bawili a dzieci ogarniali klauni , u mnie też się sprawdzili córce się podobało i mamy fajne fotki na pamiątkę. Bałam się że do mnie nie dojada bo mieszkam pod miastem, ale oni dojeżdżają wink Co prawda doliczją za dojazd ale i tak było warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka