ewazeler 29.04.03, 19:45 Jak przyżądzić rybę dla 9 miesięcznego dziecka ? Jakiego gatunku to może być ryba ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anlenki Re: ryba 30.04.03, 09:47 Najlepiej ugotuj na parze, albo ja gotuje na takim sitku w wodzie, troche osolonej. Gotuj b. krotko. Wybieram filety rybne, morskie, w sklepie powiedza ktore sa bez ości.Mój maluch uwielbia rybki. Jak jestesmy gdzies gdzie niestety sa tylko panierowane, to obieram panierke (no ale moj maluch ma juz 1,5roku) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
grajka11 Re: ryba 09.05.03, 13:17 Uwielbiam ryby, córka też od małego jadła rybkę, pierwszy raz na wigilię jak miała 4 mies. samo białe mięsko ze środka sto razy sprawdzone - bardzo jej smakowało i lubi do teraz. Był to normalny smażony karp tylko bez panierki. Grześ w zeszłym roku nad morzem (miał wtedy 8 mies.) jadł ryby ze smażalni też dawałam mu ze środka mięsko sto razy sprawdzone i nie mógł doczekać się kolejnej porcji. Nic mu nie było, nawet nie cudowałam z rybą na parze. Ewentualnie możesz usmarzyć bez tłyuszczu w foli. Pozdrawiam Graga. Odpowiedz Link Zgłoś