27.09.11, 15:33
Kazik się dał wydmuchać Prezesowi.
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10361332,Kazik_odpowiada_Kaczynskiemu___Spora_nadinterpretacja.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta
Cokolwiek powiesz , może być wykorzystane ..... dla dobra partii ( w tym narodu) !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: login_t Re: Wydmuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.11, 16:09
      "Daleki jestem od tego, by w czambuł potępiać rządy PiS. Dla mnie i dla mojej kieszeni to był bardzo dobry czas. Znieśli podatek od darowizny, od spadku, zmniejszyli dochodowy. Niestety kompletnie nie umieli sobie poradzić z wizerunkiem w mediach, czego i ja jestem najlepszym dowodem"
      powiedział Kazik

na co Prezes:

"Dziękuję za rzetelną ocenę mojego świętej pamięci brata i ocenę rządów PiS"

Ziomal, oświeć mnie i wskaż sprzeczność.

Wskaż miejsce, gdzie Kazik jest dmuchany.
      • e_werty Re: Wydmuszka 27.09.11, 18:20
        Wskaż miejsce, gdzie Kazik jest dmuchany.

... masz ochotę?

To se kup wentylator....
    • Gość: nicelus kokietka IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.11, 16:14
      kozamaradio napisał:

> Kazik się dał wydmuchać Prezesowi.

kazik dał się wydmuchać platformie obywatelskiej. nic dziwnego, że teraz na wszystkie partie reaguje alergicznie. nawet zwykłe podziękowanie prezesa odbiera jako próbę wydmuchania. tylko po co kokietuje? pewnie potrzebuje rozgłosu...

• Gość: login_t Dmuchania ciąg dalszy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.11, 08:45
      oświadczenie Kazika zostanie teraz nadmuchane tak, że potrzebne będzie kolejne, a potem kolejne. A wystarczyło sprawdzić cytat.
      • Gość: Fan Kazika Re: Dmuchania ciąg dalszy... IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.11, 15:47
        Płyty Kazika wyrzuciłeś ? Powiedz gdzie to sobie pójdę i wezmę.
        • Gość: login_t Re: Dmuchania ciąg dalszy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.11, 15:54
          Płyty Kazika wyrzucały na Fejsbuku lemingi.
          Tydzień temu.
          Poszukaj w rowach.
          • e_werty Re: Dmuchania ciąg dalszy... 28.09.11, 16:50
            wyrzucały na Fejsbuku lemingi.

... bo tylko lemingi go słuchały!
            • Gość: login_t Re: Dmuchania ciąg dalszy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.11, 16:57
              e_werty napisał:

> ... bo tylko lemingi go słuchały!
              Eno, nie tylko.

Jestem fanem Kazika od zawsze, a lemingiem nie byłem nawet osiemnascie sekund.
              • e_werty Re: Dmuchania ciąg dalszy... 28.09.11, 17:19
                Jestem fanem Kazika od zawsze

... klasyczny leming...
                • Gość: cdr Konto na fejsbuku mają IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.11, 19:30
                  tylko lemingi.
    • Gość: fju fju Re: Wydmuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 19:53
      a juz myslalam, ze to watek wielkanocny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka