tranik 08.04.03, 10:48 Od kilku dni zapoznaje sie z cwiczeniami PILATES. Czy ktoras z Was moze stosowala je i z jakim rezultatem? Pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewunia_uk Re: Pilates 08.04.03, 11:26 Ja cwicze Pilates juz od paru lat. Kiedys chodzilam na zajecia, a teraz cwicze juz sama w domu albo z video. Uwazam, ze swietne cwiczenia, dla tych co wola raczej spokojne, powolne ruchy, przy tych cwiczeniach czlowiek sie nie spoci i nie zasapie, a efekty i tak sa Zachecil mnie do tych cwiczen moj instruktor tanca, bo to sa cwiczenia zalecane baletnicom i innym tancerkom/tancerzom, bo nie rozbudowuja nadmiernie miesni, a rozwijaja taka "wyciagnieta", szczupla sylwetke, i prawidlowa postawe. Swietnie dzialaja tez na miesnie brzucha i kregoslupa. Odpowiedz Link Zgłoś
graaz Re: Pilates do Ewuni 09.04.03, 11:57 Ewuniu, od dawna rozglądam się za kasetą do Pilates, bo czytałam, że są bardzo dobre i skuteczne. Niestety w Polsce nie ma kaset (( Prosiłam znajomą z UK, ale ....jakoś zamilkła. Mam nieśmiałe pytanie do Ciebie: wiem, że będziesz w Polsce (czytałam na forum), zdaje sobie też sprawę, że taka podróż to dużo spraw i duże zamieszanie. Ale i tak spytam, bo mi bardzo zalezy: czy mogłabyś zakupić dla mnie taką kasetę i przywieźć ją do Polski? Będzie spotkanie w Warszawie na Twoją cześć, więc ... z odbiorem nie byłoby problemu... Jeszcze raz podkreślam, że moja prośba jest niesmiała i niezobowiązująca, i że za nić w świecie nie chciałabym sprawic Ci kłopotu. )) Pozdrawiam serdecznie Graz Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia_uk Re: Pilates do Graz 09.04.03, 18:06 Graz, Jak tylko uda mi sie kupic, to przywioze. Wyjezdzam juz w srode rano, wiec bede na zakupach tylko raz przed wylotem, ale na pewno sie rozejrze. A jak mi sie nie uda tym razem, to bede znowu w sierpniu. Ale fajnie, ze bedziemy mogly sie spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
graaz Re: Pilates do Ewuni 09.04.03, 18:19 Kochana jesteś ) Szczęśliwej podróży Graz Odpowiedz Link Zgłoś
drona Re: Pilates do Ewuni 10.04.03, 22:15 Sorry, że się wtrące, ale jestem właśnie na etapie Pilatesa i nie wiem, czy wiesz, że jest bardzo fajna pozyja książkowa pod tym właśnie tytułem, ładne wydanie albumowe, świetnie napisana, dostępna w empiku. Odpowiedz Link Zgłoś