kevinp 27.02.07, 16:38 jak mam zlikwidowac rozstępy na brzuchu, minęło 4 miesiące od poodu a jak dalej wyglądam strasznie kupiłam dwa kremy w aptece i nic, macie jakiś dobry krem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana Re: rozstępy- pomóżcie!!! 27.02.07, 16:54 nie ma kremu na rozstępy, bo rozstępy to blizny, które będziesz miała do końca życia 4 miesiące to bardzo krótko, poczekaj same zbledną i będą mniej widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkasweetie Re: rozstępy- pomóżcie!!! 27.02.07, 17:38 Coś mi świta że czytałam o jakichś skutecznych terapiach laserowych czy cóś... Ale pamiętam że drogie toto było. Sama bym swoje rozstępy chętnie zlikwidowała, ale na krem szkoda kasy, moim zdaniem zero działania, chyba że na psychikę Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: rozstępy- pomóżcie!!! 27.02.07, 20:04 klremy kremami kup cos na blizny np no-scar albo cepan one w sumie tez nie zlikwiduja do kopnca rozstepow ale wybledza je, dobra tez jest mustella na rozstepy i blizny Odpowiedz Link Zgłoś