panti2 19.04.07, 13:00 ...bo ja mam wrażenie,że kolory są marchewkowe polećcie coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereska1986 Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 14:00 Z mojego doświadczenia lepiej pójśc na solarium Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 14:08 wybierz balsam brazujacy duzo naturalniejszy efekt i laskawy dla poczatkujących bez plam i zaciekow polecam johnsona albo stara dobra ziaje, albo nawet i kolastyne orzechową byle nie dove, do bani Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 14:22 moofka napisała: byle nie dove, do bani a ja o dove tyle słyszałam dobrego mam garniera i marchewkowa nie jestem podobno najlepszy jest Loreal Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 14:24 garniera tez mialam, wszystkie juz chyba przetestowalam na loreala slusze sie teraz jk mowisz, ze taki fajny ale dove - beznadzieja nawet nie skonczylam opakowania brzydko sie samruje, schodzi plamami, roluje sie pfuj Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 20:55 O a ja własnie zaczełam od Dove i pomyślałam, że te balsamy wszystkie są do bani, bo mi po Dove zostawały plamy, no i ten zapach. Muszę w takim razie spróbować innego. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia412 Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 14:28 Ja używam Vichy już od paru lat. Kolor intensywniejszy im więcej kremu nałożę. Nie ma żadnych "zacieków". Odpowiedz Link Zgłoś
osmanthus Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 15:27 L'Oreal Sublime Bronze Multiposition anti-streaking selftanning spray - znakomity ( w przeciwienstwie do sublime Bronze Airbrush-effect Dry Mist - nigdy wiecej!). Do twarzy tez Sublime Bronze Instant Tan (make-up + tan w jednym). albo Nivea Sun Touch - ja uzwam tego do jasnej cery (fair skin). Ten pierwszy zdecydowanie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla_sky7 Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 16:57 a ja mam garniera i średnio jestem z niego zadowolona- dobrze się rozsmarowuje ale nieco zbyt pomarańczowy kolor po tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 17:59 Johnson jest faktycznie delikatny i opala bardziej na zloto niz na marchewke przynajmniej mnie. Ale samoopalacze po aplikacji smierdza palona siarka. Strasznie mnie ten smrod wkurza. Znacie cos co nie smierdzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 18:04 garnier nie smierdzi- ten z serii skora musnieta sloncem Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 18:12 niedługo wejdźcie coś nowego w Sephorze, ciekawa jestem bo opisy brzmią ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 18:14 no ja tez jestem ciekawa Ostatnio probuje sie przerzucic ze slonca i solarium na samoopalacze...no coz, latka leca a skora tylko jedna Odpowiedz Link Zgłoś
be.em nieprawda!!!! :))) 19.04.07, 18:19 rita75 napisała: garnier nie smierdzi- ten z serii skora musnieta sloncem śmierdzi jak pieron podobno loreal nie cuchnie nic a nic Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: nieprawda!!!! :))) 19.04.07, 18:22 > śmierdzi jak pieron podobno loreal nie cuchnie nic a nic na mnie nie smierdzi DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: nieprawda!!!! :))) 19.04.07, 18:29 rita75 napisała: na mnie nie smierdzi DDDD widocznie ze mnie wyłazi ten czosnek i cebula co je pochłaniam garściami Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: nieprawda!!!! :))) 19.04.07, 18:30 > widocznie ze mnie wyłazi ten czosnek i cebula co je pochłaniam garściami Odpowiedz Link Zgłoś
airebea Re: nieprawda!!!! :))) 19.04.07, 18:31 Dla mnie z balsamów brązujących nie śmierdzi Nivea Summer Beauty /Garnier też jest dla mnie śmierdzący/ a z samoopalaczy Lierac i Yves Rocher /seria Thaiti kokosowa/ Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: nieprawda!!!! :))) 19.04.07, 18:33 airebea napisała: > Dla mnie z balsamów brązujących nie śmierdzi Nivea Summer Beauty /Garnier też > jest dla mnie śmierdzący/ a z samoopalaczy Lierac i Yves Rocher /seria Thaiti > kokosowa/ widocznie na kazdym śmierdzi co innego Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: nieprawda!!!! :))) 19.04.07, 19:19 najbardziej to capi Ziaja - balsam brazujacy..zapach jak stara szmata do podlogi Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 19:16 nie lubie samoopalaczy bo nie dosc ze brudza bielizne to po posmarowaniu sie wygladam jakos tak zolto i nieladnie( to chyba zalezy od tego kto jaka ma karnacje. p.s uzywalam i dove i soraya i ziaja..wszystkie na jedno kopyto. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 19:20 moze wygladac dobrze, ja stosowalam przed slubem, wygladalam bardzo ladnie, bardzo naturalny, ciekawy kolor. a co do nakladania, to ja jestem zdania, ze to druga osoba musi ci go nalozyc... ja polecam neutrogene w sprayu, aha, licz sie z tym, ze kiedy samoopalacz schodzi wygladasz jakbys sie rok nie myla, zadne peelingi i scrub'y ci nie pomoga... ale jesli to wazna okazja to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 21:32 lo matko to moze juz lepiej airbrush. Tylko ze to troche drogie na permanentne stosowanie Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 21:38 Nie smierdzi(!!!)nie brudzi,nie złazi jak choroba skorna-jeden niestety...Dior Bronze.Wcale nie jest szokująco drogi.I co najważniejsze-smarujesz bużke i autentycznie na 5-7 dni masz spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: czy opalenizna po samoopalaczu może wyglądać 19.04.07, 21:45 ja używam tego opalającego kremu Garniera (żółta mała tubka, jest do twarzy), fajny efekt Odpowiedz Link Zgłoś
mata811 A co z zapachem samoopalaczy??? 23.04.07, 12:22 Miałam jonsona i skóra po paru razach brzydko pachnie, o zajce już nie wspomne, blee Które samoopalacze pachną, bądź nie pachną wcale i dobrze się wygląda??? Odpowiedz Link Zgłoś
oli77 Re: Chyba czy więcej razy tym gorzej. 02.05.07, 10:16 Pewnie za pierwszym razem, jeśli zrobi sie to dobrze to tak, tzn. peeling przed, potem to chyba coraz gorzej taka opalenizna wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś