Dodaj do ulubionych

Łóżeczka Drewex

IP: *.* 08.03.03, 20:24
WitamJeśli ktoś posiada łóżeczko firmy Drewex (najlepiej MAX) to prosiłbym o wrażenia z użytkowania. Zastanwiamy się zwłaśnie nad zakupem, ale nie jesteśmy zdecydowani. PZDR Michał
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka71 Re: Łóżeczka Drewex IP: *.* 09.03.03, 19:33
      Ja mam lozeczko Julia, z szuflada. Uzywamy go od 6 miesiecy, nie mamy zastrzezen. tez sie zastanawialam nad Max-em, ale po obejrzeniu "na zywo" zrezygnowalam, bo po prostu mi sie nie spodobalo.Pozdrawiam,agnieszka
    • Gość: Wstreciucha Re: Łóżeczka Drewex IP: *.* 10.03.03, 12:55
      Czesć!Też mam lóżeczko Drewexu Julia z szufladą. Używane od 2 lat. Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.PozdrawiamDorka
    • Gość: aveM Re: Łóżeczka Drewex IP: *.* 10.03.03, 20:24
      Nasza dzidzia rodzi się dopiero w lipcu, ale w tamtym tyg. już zakupiliśmy łóżeczko Czarek z Drewexu. Jest bardzo solidne, ładnie się prezentuje i przede wszystkim można je później przerobić na tapczanik. Kosztowało 420zł.
    • Gość: agnysek Re: Łóżeczka Drewex IP: *.* 18.03.03, 15:47
      Ja tez polecam Drewex, jest to znana marka i z tego co wiem cieszaca sie dobrymi opiniami uzytkownikow. W sieci sa sklepy ktore sprzedaja takie lozeczka. Taki zakup ma ten plus ze przywiozoa ci łożeczko do domu i nie trzeba sie martwic jak je przetransporowac samemu. Na peweno drewex ma www.bajama.pl (wysyłka35zł)i www.tanimaket.pl (wysyłka20zł)
      • Gość: kasia28 Re: Łóżeczka Drewex IP: *.* 19.03.03, 16:31
        Nie polecam łózka max- drewexu.Jest to wielki kombajn z małymi szufladami.Tylko 2 poziomy ułożenia materaca, skrzypi przeraźliwie przy każdym poruszeniu dziecka, musiałam zdjąc jeden bok łóżka bo dziecko nauczyło się otwierać wyjmowalne szczebelki i mogło wypaść! poza tym szczebelki z dna są niektóre za krótkie i wypadają, nie wyobrażam sobie żeby wytrzymały skoki dziecka.Łózeczko stoi od 11 miesiecy i nadal brzydko pachnie nie wiem czy lakierem, klejem co do wysyłki to bajama nie działa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka