oskarek05 09.11.07, 08:53 czy tylko te oryginalne sa fajne ? jak to u Was sie sprawdzało? dziękuje za opinie Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: Teletubisie które kupić? - allegro 09.11.07, 09:29 Ile lat ma dziecko? Mojej prawie dwulatce w zasadzie obojętne czy jest to oryginelane czy nie jeśli wogóle przypomina Teletubisia to jest ok. Ostatnio dostała oryginalnego dużego Po z firmy Tommy takiego z telewizorkiem, któremu swieci antenka, gada i na telewizorku przewija się filmik z Teletubisiami. Zwariowała na jego punkcie na jakieś dwa dni, teraz leży w kącie, więc jakbym wydała na to pieniądze nie byłabym zachwycona...Teraz chcemy kupić oryginalnego ale najmniejszego, takiego nadającego się bardziej do przytulania niż ten z telewizorkiem. Oglądałam ostatnio na rynku nieoryginalne ale jak wydało to z siebie dźwięki, to stwierdziłam, że nie zdzierżę tego dłużej jak pół minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Teletubisie które kupić? - allegro 09.11.07, 09:36 to myślę, że też nie będzie widzieć róznicy między oryginalnym a nieoryginalnym, tylko najpierw faktycznie zobacz jak kupujesz czy zniesiesz jak toto gra albo śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 prywata do alexsc 10.11.07, 09:21 napisałam w sparwie teletubisiów z gazetowej poczty i wiadomość wróciła napisałam teraz z mojej i nie wiem czy doszła? jak doszła to odpisz Odpowiedz Link Zgłoś