koteczka12 20.10.05, 09:38 Czy moze orientujecie sie, czy jesli jestem na urlopie macierzynskim a lekarz wystawi mi zwolnienie (np z powodu grypy) to urlop przedluza sie o to zwolnienie? Czy ktoras z was chorowala na macierzynskim i wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmarysia Re: urlop macierzynski a zwolnienie chorobowe 20.10.05, 09:43 niestety nie przedłuża się o czas chorobowego- jesli tak byłby dóżo z nas pewnieby chorowało pozdrawiam mamy któreby tak chciały- ja też Odpowiedz Link Zgłoś
koteczka12 Re: urlop macierzynski a zwolnienie chorobowe 20.10.05, 09:45 Okropne - juz mniejsza o grype, ale np jakas operacja? Odpowiedz Link Zgłoś
chmieltymi A ja miałam przedłużony macierzyński .... 20.10.05, 09:48 Witaj, ja na macierzyńskim miałam zwolnienie lekarskie i przedłużył mi się macierzyński właśnie o to zwolnienie. Pozdrawiam! Monia Odpowiedz Link Zgłoś
mamadana Re: A ja miałam przedłużony macierzyński .... 20.10.05, 10:54 nie przedłuża się niestety. Trafiłam na macierzyńskim do szpitala, byłam poważnie chora i niestety nic mi to nie dało. gdybys miała urlop wypoczynkowy to wtedy jak najbardziej się przedłuża. Odpowiedz Link Zgłoś