betip24 15.02.06, 23:21 Potrzebuję formularza dotyczącego - Wniosek o urlop macieżyński!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może któraś z mama pomoże. beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
binia19 Re: Wniosek o urlop macieżyński!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 23:50 Szczerze to nie wiem. Ja normalnie wypisywałam w kadrach taki wniosek jak się wypisuje na urlop wypoczynkowy tylko napisałam że to urlop macierzyński Odpowiedz Link Zgłoś
gofer73 Re: Wniosek o urlop macieżyński!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.06, 08:23 Ja nie wypisywalam nic. Zaniosłam tylko do kadr zaświadczenie ze szpitala ze urodziłam dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
ysssa Re: Wniosek o urlop macierzyński!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.06, 08:31 Ja też tylko zaniosłam zaświadczenie ze szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
palomkaa Re: Wniosek o urlop macieżyński!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.06, 08:51 ja tez tylko zanioslam zaswiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
amoszyn Re: Wniosek o urlop macieżyński!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.06, 08:59 Ja też doniosłam tylko zaświadczeine ze szpitala. Zapytaj, może i u Ciebie to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia77 Re: Wniosek o urlop macieżyński!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.06, 10:37 Jeśli zakład pracy zatrudnia ponad 20 osób to nie musisz się martwić bo to oni są zobowiązani o postaranie się o druki i przekazanie wszystkich dokumentów do zusu, natomiast jeśli mniej niż 20 osób to rzeczywiście musisz sama sobie poskładać dokumenty (dokumenty do pobrania w zusie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś