aneczka22wawa 01.10.08, 14:14 Mam pytnie czy jezeli od stycznia mam konto i wplywa regulrnie wynagrodzenie( umowa zlecenie) to czy moge ubiegac sie o limit debetowy- tzn kredyt odnawialny. Bardzo mi zalezy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrysia5 Re: debet na koncie PILNE 01.10.08, 14:16 Kredyt odnawialny a debet to dwie różne rzeczy. Debet sądzę ,że może już masz uruchomiony, a o kredyt odnawialny pewnie tez mozesz sie ubiegac tylko niekoniecznie dostaniesz tyle ile chcesz.Zreszta wszytsko zależy od banku. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka22wawa Re: debet na koncie PILNE 01.10.08, 14:19 A ile sie czeka na odpowiedz banku po zlozeniu wniosku? Chodzi o PKO BP Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: debet na koncie PILNE 01.10.08, 14:23 Najlepiej spytaj od razu w banku Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Re: debet na koncie PILNE 01.10.08, 14:24 Ja czekałam około tygodnia, ale wiesz jest sposób.Idź bezpośrednio do kierownika, który zajmuję się przyznawaniem kredytu odnawialnego .Ja tak zrobiłam po 3 dniach oczekiwania i gdyby nie to,że późniejbyła sobota, niedziela, kredyt dostałabym nastepnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
spartanka4 Re: debet na koncie PILNE 01.10.08, 14:37 u mnie w oddziale PKO kredyt odnawialny załatwia się od ręki, idziesz pani oblicza ile możesz wsiąść biorąc pod uwagę wszystkie wpływy, wypełniasz papierki i już masz Odpowiedz Link Zgłoś
mearulezz Re: debet na koncie PILNE 01.10.08, 15:14 jesli nie jestes zarejestrowana w krajowym rejestrze dluznikow - to masz duze szanse na otrzymanie linii debetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
madzidzia11 Re: debet na koncie PILNE 01.10.08, 23:27 Ja w pko bp debet dostałam automatycznie przy zakładaniu konta-1000 pln.Kredyt odnawialny też kiedyś miałam.W tym czasie nie mogłam korzystać z debetu. Odpowiedz Link Zgłoś