annawie 08.02.04, 17:55 CZeść przyszłe mamusie, właśnie zaczęłam starać sie o malucha i mam nadzieje, ze nie potrwa to za długo. Trzymam kciuki za same sukcesy! pozdrawiam i napiszcie czy wam też tak odbija z radości na samą myśl o dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka_poznan Re: lutowe starania 08.02.04, 18:47 no to trzymamy kciuki. Oby jak najszybciej sie udalo. Nam sie udalo za 2 razem tak wiec rewelacja. Pozdrawiam Julka i 31 tyg. Żuczek Odpowiedz Link Zgłoś
mada06 Re: lutowe starania 08.02.04, 21:24 mam nadzieje że nie będziesz musiaa długo czekać na spełnienie marzenia, nam udało się za pierwszym razem (trudno mi było w to uwierzyć). teraz czekam z niecierpliwością do czerwca. pozdrwaiam magda i 22tyg. dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia4 Re: lutowe starania 08.02.04, 21:29 Powodzenia!!! Ja przy córci i syniu też musiałam sie starać a teraz jakoś samo wyszło może wiatropylnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
contraria Re: lutowe starania 08.02.04, 22:51 trzymam kciuki, juz samo podjecie decyzji jest ekscytujace, a oczekiwanie... zycze, by tak jak nam udalo sie za pierwszym razem i by ten cudowny czas czekania na malenstwo wypelnil sie magia, szczesciem i przyniosl szczescie i spelnienie. powodzenia!!! nika i 29t maluszek Odpowiedz Link Zgłoś
maqdzik Re: lutowe starania 09.02.04, 15:42 Hej My też w lutym zaczynamy starania ) Już nie moge sie doczekać ale na razie @ więc poczekam jeszcze pare dni i do dzieła Trzymam za Ciebie kciuki Pozdrawiam cieplutko Magda Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: lutowe starania 09.02.04, 16:20 Ja czekam na rezultaty styczniowych staran. Ciagle biegam do lazienki sprawdzic czy dostalam okres. Postanowilismy z mezem zrobic test w walentynki (mam nadzieje ze do tego czasu nic sie nie wydarzy). Ze mna jest tak (z Wami pewnie tez) ze jak postanowilismy miec dziecko to ja zapragnelam byc w ciazy tu i teraz i ani chwili pozniej. Niecierpliwosc to moja wada, naprawde chcialabym juz wiedziec. To nasz drugie podejscie do posiadania potomka. Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie. Usciski w zimny dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: lutowe starania 09.02.04, 20:06 Witam, Pierwszy raz odważyłam się wejść na to forum choć śledzę je od dawna, bo decyzja o dziecku zapadła jakiś czas temu, ale o bobasa zaczęliśmy starać się z mężem w lutym. Podobnie jak większość z Was "zżera mnie ciekawość efektu naszych starań. Nie należę do osób cierpliwych, więc jest mi bardzo trudno wytrzymać a to dopiero 17 dzień cyklu. Jestem (jak zwykle) pełna obaw, bo jak słyszę, że niektórym "stworzenie" potomka zabiera około roku ( a nawet dłużej) to robi mi się słabo Nie mamy jednak wyjścia i musimy z pokorą przyjąć to co nam los zgotuje i "pracować" dalej( co jest na szczęście przyjemne Trzymam za was kciuki i życzę powodzenia, czekam też na wieści o wynikach starań Odpowiedz Link Zgłoś
basik14 Re: lutowe starania 09.02.04, 21:42 Cześć dziewczyny Ja staram się o drugiego dzidziusia od paru m-cy. Moja córeczka ma już skończone 3 latka i najwyższy czas na rodzeństwo. Oby nam się w lutym udało! Pozdrawiam P.S. Zapraszam na wątek "A może w lutym się uda" /forum "W oczekiwaniu"/. Tam jest nas więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
czupurek3 Re: lutowe starania 09.02.04, 22:42 My tez postanowilismy zapewnic towarzystwo naszemu 9 - miesiecznemu synkowi w lutym . Z nim sie udało od razu, więc mam nadzieje, że teraz tez tak będzie. Choc niedawno przestałam karmic więc może byc różnie. Czekam jeszcze na wyniki cytologii i do dzieła! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: lutowe starania 10.02.04, 11:06 hej, Sorki, ale jestem tu dopiero drugi raz i może "ciemniak" ze mnie, ale nie mogę za Chiny znaleźć tego forum o którem mówi basik14 tzn. w oczekiwaniu "a może uda się w lutym". Proszę oświećcie mnie i podajcie adres pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś