agahy 11.02.04, 15:27 hej hej mamy czerwcowe! Jak tam Wasze brzuszki i maluszki? Pozdrawiam serdecznie. Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mada06 Re: mamy czerwcowe 11.02.04, 17:24 cześć!! ja mam termin na 20 czerwca. brzuszek już widoczny, a dzidzia daje często o sobie znać. jeszcze niedawno ukrywała się przed tatusiem a teraz czasami daje mu o sobie znać kopniaczkiem. pozdrawiam magda i 22tyg. dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
maruda13 Re: mamy czerwcowe 11.02.04, 17:30 Cześć! Ja mam termin na 22 VI, jestem z okolic Lublina, brzuszek z każdym dniem coraz większy, dzidzia ok (chłopczyk)a dokazuje już tak że mi się cały brzuch rusza pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agahy Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 10:44 dzięki za @. Ja też mam termin na 20.06!!!!, choć ostatnio z usg wychodził tygodniowy poślizg. Chyba że maluszek jest po prostu malutki... Pozdrawiam serdecznie! Agnieszka z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
mada06 Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 11:25 my mamy usg za 3 tygodnie i zobaczymy jak z tym terminem. czy będzie 20 VI czy może wcześniej albo później. magda i 22tyg. dzidzia też z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
agahy Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 12:25 no proszę - miły zbieg okolicznościowy z tym Krakowem. A dzidzia to ona czy on? U mnie wychodzi, że - raczej - ona. Pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: mamy czerwcowe 13.02.04, 11:24 u mnie a właściwie u nas wychodzi na ok 18.06 ale dzidzia w sobote była wstydliwa i nie wiemy jakiej jest płci. Może małą wstydliwadziewczyne kryje mój brzuszek.jestem z w-wy mysle o Inflanckeij i tam tez od czwartku do szkoły rodzenia sie wybieramy z szanownym mężem pozdrawiamy cieplutko ps w brzuszku na wysokosci pępka mam ...96 cm!!!!!!!kto da wiecej? Ania i 22tyg. Bąbelek Odpowiedz Link Zgłoś
katiuszka78 ja dam więcej :-) 13.02.04, 13:17 witajcie, ja prawdopodobnie mam dziewczynkę, termin na 13.06, jestem z Lublina, moja mała w 22 tc ważyła 518 g, jutro zaczynam 24 tc, natomiast w pasie na wysokości pępka mam ... 102 cm, i co Ty na to bioo? do 4 miesiąca nie przytyłam nic, dopiero w 5 gdzieś z 1,5 - 2 kilo, a do teraz jakieś 4 tak mniej więcej, a wzrostu mam 178 cm, no i wielgaśny brzucholek, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madika Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 13:13 Cześć, A ja jestem dla odmiany z Warszawy i mam termin na 14 czerwca czyli jak dobrze pójdzie to urodzę we własne urodziny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agahy Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 13:24 no to trzymam kciuki za 14 czerwca - to takie wręcz magiczne. I też kobietka? Pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mada06 Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 13:45 cześć agahy jeżeli chodzi o płeć to nadal niespodzianka, może dowiemy się za 3 tygodnie. wybierasz się do szkoły rodzenia, jak tak to do której?? no i oczywiste pytanie, w którym szpitalu masz zamiar rodzić?? Odpowiedz Link Zgłoś
madika Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 13:54 Agathy - co do "magicznego" 14 czerwca - z USG 3D wynika, że kobitka. Może będę dodatkowo miała bliźniaka astrologicznego (a raczej bliźniaczkę). Nomen-omen - znak zodiaku - też Bliźnięta. Dzięki za trzymanie kciuków. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agahy Re: Madika 12.02.04, 14:28 no, to już totalna magia. Trzymaj -cie się cieplutko. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
aka_78 Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 13:56 czesc! ja tez z W-wy, termin przesunal mi sie z 3 na 5, a z ostatniego USG na 8 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
agahy Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 14:25 do szkoły raczej się nie wybieram. Ciągle mam dylemat co do szpitala - czy Ujastek (mam tu lekarza) czy Kopernika (tu tez mam lekarza) - wybór zmienia mi się z dnia na dzień, sama już nie wiem. Na razie wszystko jest ok, więc optuję za Ujastkiem, ale nie jestem pewna. A ty? Pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
happy_em Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 14:35 A ja podobnie jak Maruda mam termin na 22-go. Wprawdzie jeszcze nie mieszkam na stałe w Krakowie, ale do czerwca już sie całkiem przeniosę. Rodzić będę chyba w Ujastku. Byłam tydzień temu, obejrzałam sobie i wrażenia mam baaardzo pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 16:07 Ja tez jestem z Krakowa. Termin wg OM 15.06 a wg ostatniego USG moze byc troche wczesniej (08.06). Bede rodzic na Kopernika tez myslalam o Ujastku ale juz raczej podjelam ostateczna decyzje. W srode ide na USG na Kopernika wiec przy okazji zwiedze sobie oddzial i moze opisze wrazenia - ponoc jakis remont byl czy jest. Jak ktoras z Was sie tez zdecyduje na Kopernika to moze sie sptkamy na porodowce (bo wiedomo ze termin moze sie przesunac w jedna albo w druga U mnie bedzie chlopak a ja robie sie gruba mam juz 6 kg do przodu. Troche sie boje co bedzie dalej. Pozdrawiam Was cieplutko Kasia + Bartus 22t4d Odpowiedz Link Zgłoś
mada06 Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 16:32 do agahy ja się będę wybierać między kliniką na kopernika a żeromskim. z kopernika mam lekarza ale co do żeromskiego to są tam lepsze warunki. na pewno nie będzie to prywatna klinika ze względu na strach co sie stanie gdy będą powikłania przy porodzie (oby nie) - wiadomo że prywatne kliniki nie są przygotowane na walkę z komplikacjami u noworodka (transportują dzidzię w inkubatorze do innego szpitala). pozdrawiam magda z dzidzią Odpowiedz Link Zgłoś
kirania Re: mamy czerwcowe 13.02.04, 12:51 witajcie mamuski.ja mam termin na 23 czerwca.czyli juz 21 tydz.diz dowiedzialm sie ze bedzi eto coreczka!!a co smieszniejsze chybato sobie wysnilam ostatnio!maluszek ciagle mnie kopie.powiedzcie mi dziewczyny jaki wasze dzidzie maja rozmiar?bo u mie w 21 tyg.malenstwo ma 25 cm i wazy 440 gram.a jak uwas?pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś