o1la 30.05.04, 18:42 czy ktoras wie jaki zel nawilzajacy intymny mozna stosowac w czasie ciazy? i czy w ogole mozna.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluebaby Re: zel nawilzajacy 30.05.04, 19:27 Można stosować żel nawilżający. Najlepszy jest chyba KY firmy Johnson (nie pamiętam ceny 12-15 zł?). Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: zel nawilzajacy 30.05.04, 20:15 Johnsona z pewnością nie jest najlepszy ,co najwyżej najbardziej dostępny. I z pewnością nie powinnaś uzywać preparatów perfumowanych i barwionych te mogą wywołać stan zapalny. A swoją drogą ślina świetnie się sprawdza i nie kosztuje 15-20 zł ,a przy okazji proces naśliniania też ma swoje miłe momenty Odpowiedz Link Zgłoś
bluebaby Re: zel nawilzajacy 30.05.04, 20:29 arnikaarnika napisała: > Johnsona z pewnością nie jest najlepszy ,co najwyżej najbardziej dostępny. > > I z pewnością nie powinnaś uzywać preparatów perfumowanych i barwionych te mogą > > wywołać stan zapalny. Ciekawe jakie żele (intymne) do nawilżania są barwione? Używałaś takiego? To pewnie zły kupiłaś. A swoją drogą ślina świetnie się sprawdza i nie kosztuje > 15-20 zł ,a przy okazji proces naśliniania też ma swoje miłe momenty Pod warunkiem, że nie psują Ci się zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: zel nawilzajacy 30.05.04, 20:38 bluebaby napisała: > arnikaarnika napisała: > > > Johnsona z pewnością nie jest najlepszy ,co najwyżej najbardziej dostępny > . > > > > I z pewnością nie powinnaś uzywać preparatów perfumowanych i barwionych te > > mogą > > > > wywołać stan zapalny. > > Ciekawe jakie żele (intymne) do nawilżania są barwione? > Używałaś takiego? To pewnie zły kupiłaś. > > A swoją drogą ślina świetnie się sprawdza i nie kosztuje > > 15-20 zł ,a przy okazji proces naśliniania też ma swoje miłe momenty > > Pod warunkiem, że nie psują Ci się zęby. JESTEŚ TAKA ROMANTYCZNA A CO DO ŻELI NA RYNKU JEST DOSTĘPNYCH TYLKO 5 BEZBARWNYCH I BEZZAPACHOWYCH I KILKASET O SMAKU TRUSKAWEK,CZEKOLADY,CZERWONYCH ZIELONYCH ITP. NIE BĘDĘ ŻADNYCH JEDNAK KRYPTOREKLAMOWAĆ ,KUPUJĄC WARTO UWAGĘ ZWRÓCIĆ NA TO ŻEBY ŻEL BYŁ TANI I PRODUKOWANY PRZEZ FIRMĘ FARMACEUTYCZNĄ. A NA CHORE ZĄBKI TWOJEGO MĘSZCZYZNY POLECAM DELFEN MA WŁAŚCIWOŚCI BAKTERIOBUJCZE. i ZAPROWADZ SWOJEGO FACETA SZYBKO DO DENTYSTY BO CI SIĘ WIDZENIE ŚWIATA WYPACZA. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebaby Re: zel nawilzajacy 30.05.04, 20:56 Tobie się dziewczyno coś wypaczyło. Robisz nie eleganckie uwagi i piszesz z błędami ortograficznymi. Do tego czepiasz się cudzego męża i twierdzisz, że może mu się zęby psują? Chyba masz depresję poporodową. Nie pisz do mnie więcej bo śmieszna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
o1la Re: zel nawilzajacy 30.05.04, 22:37 mi chodzilo o tylko o te dostepne a aptece tam nie ma chyba truskawkowych, czekoladowych itp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paulajal Re: zel nawilzajacy 03.06.04, 13:38 Mi już kilku lekarzy gin mówiło, by w ciąży stosować do hig int tylko zwykłe mydła do mycia dzieci, typu Johnsons baby, penaten, Bobas itp, bo żele prowadzą do stanów zapalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
o1la Re: zel nawilzajacy 03.06.04, 18:18 mi nie chodzilo o zel do HIGIENY intymnej tylko zel nawilzajacy - spora roznica..a takich w aptece truskawkowych na pewno nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mapta Re: zel nawilzajacy 03.06.04, 23:48 oj, Dziewczyny, gorąco się przez moment zrobiło!!! Chyba temat jest kontrowersyjny, co? ) O1la, ja używam Feminum Żel i jestem zadowolona. Jest odrobinke tańszy niż ten Johnsona, ale podobno tak samo dobry. NIe wiem, bo tamtego KY nie próbowałam. Powodzenia w wyborze. Ps. a truskawki, to najbardziej lubię świeże ) Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: zel nawilzajacy 04.06.04, 06:04 Matko Boska Fatimska nie wsadzaj tam czasem za przykładem koleżanki świeżych truskawek. Ja w każdym razie na to bym się nie odważyła. Jak je potem z tamtąd wydłubać. Jeśli już miała byś ochotę na jakieś fikuśne zabawy to polecam razeczej ogórki obrane ze skórki są większe od truskawek a prz tym mają właściwości bakteriostatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: zel nawilzajacy 11.06.04, 08:00 a kiedyś na wsiach stosowało się po prostu masło ,szczegulnie przy stosunkach analnych. Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: zel nawilzajacy 21.06.04, 08:19 kto zna jeszcze jakieś nietypowe produkty stosowane dla zmniejszenia tarcia? Odpowiedz Link Zgłoś
dosiadpl Re: zel nawilzajacy 03.07.04, 09:52 ja probowalam KY, Feminum i Intimela. Wszystkie sa podobne, najgestszy i najbardziej zblizony do naturalnej wydzieliny byl KY. Najtanszy intimel ok 7 PLN. Pozdrawiam wszystkie ciezarowki. Odpowiedz Link Zgłoś
olagruca Re: zel nawilzajacy 03.07.04, 11:38 baardzo fajny watek!!!!dobrze ze przeczytalam. hehe pozdrawiam i zycze wszystkim jak najwiecej naturalnego nawilzenia! ps. zele mi nie potrzebne, a jakos nie mam ochoty na sex . biedny ten moj maz...hlip, hlip. Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Uwaga na Oliwkę 04.07.04, 23:25 Uwaga na oliwkę (taką dla dzieci) ,nie mam pojęcia dlaczego ale szczypie Może dodają tam jakieś perfumy czy coś w tym stylu ,ale przecież oliwka jest dla niemowląt? Sama już nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś