Dodaj do ulubionych

pas w ciąży

23.07.12, 12:54
jestem w 10 tyg ciąży, brzuszek już mam zaokrąglony. Czeka mnie za 2 tyg ważna uroczystość i chciałabym wygladać atrakcyjnie, w zwiazku z tym chę wiedzieć czy mogę użyć pasa wyszczuplającego? czy nie zaszkodzi to dla dzidziusia??
Obserwuj wątek
    • madziab83 Re: pas w ciąży 23.07.12, 13:04
      co to za pomysł, żeby w ciąży pasa wyszczuplającego używać? Wstydzisz się, że jesteś w ciąży? Zupełnie poroniony pomysł doprawdy.
      • tabakierka2 Re: pas w ciąży 23.07.12, 13:18
        wink
        ale co? już widać brzuszek czy masz jakieś 'zapasy' sprzed ciąży?
        nie sądzę, żeby to miało szkodzić dzieckutongue_out tylko pytanie - po co?smile
    • trusia29 Re: pas w ciąży 23.07.12, 13:56
      Nie słyszałam o ukrywaniu ciąży w tych czasach... może przed wojną panienki ukrywały brzuch ściskając się pasem ale teraz?

Jeśli bardzo potrzebujesz, to załóż ten pas, dziecku nie zaszkodzi.
      • tabakierka2 Re: pas w ciąży 23.07.12, 14:24
        trusia29 napisała:

> Nie słyszałam o ukrywaniu ciąży w tych czasach... może przed wojną panienki ukr
        > ywały brzuch ściskając się pasem ale teraz?

Ja bym bardziej celowała w motyw 'zapasów' sprzed ciąży, bo w 10tc to raczej brzuszka nie widać.
    • bisiek10 Re: pas w ciąży 23.07.12, 17:57
      To kobieta w ciazy z brzuszkiem juz nie moze wygladac atrakcyjnie tylko musi stawac na glowie zeby ukryc brzuszek? Najlepiej wszystkie sie ukryjmy przez 9 mies smile
    • incepcja Re: pas w ciąży 23.07.12, 20:07
      Ja mam teraz 11,4 tc i nie mogę się doczekać jak będzie już więcej widać (bo teraz już widać, ale malutko). W życiu bym żadnego pasa nie zakładała, po co?smile
    • masak-rua Re: pas w ciąży 23.07.12, 23:21
      dziecka tym nie zabijesz, ale poco Ci to ??
      no chyba, że masz 13 lat i nie chcesz, żeby rodzina się dowiedziała...
    • muza24 Re: pas w ciąży 24.07.12, 09:36

• mamatin Re: pas w ciąży 27.07.12, 00:03
      nie zapomnij o 12-sto centymetrowych szpilkachsmile
      • 1mzeta Re: pas w ciąży 28.07.12, 12:20
        Co ? zazdrość doopkę ścisnęła........
    • 1mzeta Re: pas w ciąży 28.07.12, 12:24
      A zakładaj ten pas bo dziecku nie zaszkodzisz i nie przejmuj się debilnym komentarzami na forum- jak widać co niektórym ciąża na głowę uderzyła i nie może im się w główkach pomieścić, że ktoś mimo ciąży chce wyglądać szczupło albo najzwyczajniej w świecie ma super kieckę w którą może się wbić tylko jak założy ww. pas wyszczuplający. Tak, tak- jak widać po wpisach niektóre ciążą się chwalą zaraz po pojawieniu się dwóch kresek na teście- to kiedy ty chcesz poinformować otoczenie to twoja sprawa i tyle.
      Udanej imprezy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka