Dodaj do ulubionych

wyniki progesteronu

20.02.13, 16:09
Dziewczyny,
Jestem we wczesnej ciąży i odebrałam dziś wynik progesteronu,niestety nie ma norm i nie mam do czego porównać.Wyszło 18,55 ,nie wiem czy to nie za mało czy ok.Nadmienie że hcg robione 13.02 było 107 a robione 19.02 dało wynik 1724 ,więc chyba przyrost ok?
Obserwuj wątek
    • oliwka221 Re: wyniki progesteronu 20.02.13, 16:58
      Niski ale nie przejmuj sie.Tez tak mam.Jestem w 13 tc i moj progesteron to 22. Jestem na douphastonie i nie dzieje sie nic zlego.Badam sie regularnie i wszystko wskazuje na to ze z malenstwem jest w porzadkuwink Bylas juz u lekarza z tym wynikiem? W ktorym jestes tygodniu?
      • mamanowa16 Re: wyniki progesteronu 20.02.13, 17:44
        Ja w 5tc, więc nieco wcześniej,ale u lekarza dopiero będę,więc ciekawa jestem czy lecieć na gwałt na wizytę,czy można poczekać.
        • oliwka221 Re: wyniki progesteronu 20.02.13, 18:08
          Wyluzuj.Bedzie dobrzesmile Jesli nie masz plamien ani skurczow wiec nie jest tak zle.Na pewno dostaniesz douphaston lub luteine i bedzie ok. Twoj wynik jest niski ale sa dziewczyny ktore z nizszym maja bezpieczna ciaze.Glowa do gory.
          • kotkowa Re: wyniki progesteronu 21.02.13, 09:39
            No taki troche niski ten progesteron, ale sa ciaze, ktore bezproblemowo sie rozwijaja przy niskim prg, byla tu nawet dziewczyna z wynikiem 13 ng/ml i nic sie nie dzialo. Mysle, ze moj gin by Ci zapisal Luteine jednak, jak masz watpliwosci, czy powinnas ja brac od razu, to moze sprobuj do niego zadzwonic?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka