Dodaj do ulubionych

moze Mama...

21.07.13, 19:54
Witam!
jestem tu nowa
Dziewczyny licze na wasza dobra rade. W piatek 19 powinnam dostac @,nigdz nie spoynial mi sie. Nie nadszedl wiec zrobilam test. Wyszla kreska testowa taka jak powinna a drugo blado niebieska,dzisiaj test powtorzylam tylko ze innej firmy. Pierwsza kreska testowa taka jak powinna a druga bladziuchna czerwona. Zaznacze ze odczyt w czasie jaki powinien byc. Po poludniu brazowe skape plamieniauncertain i bol prawego jajnika...do lekarza udam sie jutro. Moje pytanie brzmi czy te plamienia to cos powaznego czy tak moze byc bo zarodek sie zagniezdza? Czy lepiej udac sie do lekarzaaha moja grupa krwi to b rh minus...
Z gory dziekuje za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • thegimel Re: moze Mama... 21.07.13, 23:32
      Najlepiej zacząć się pakować, bo pociąg na kolonie ucieknie.
      • gosia1309 Re: moze Mama... 22.07.13, 06:08
        Thegimel jak nie jestes w temacie to zrob uczynek dla ludzkosci i dla siebie i sie nie wypowiadaj!!!!
    • kerri31 Re: moze Mama... 22.07.13, 12:09
      CZęsto zdarzają się plamienia w terminie spodziewanej miesiączki i nie znaczą nic złego ale bywa różnie...
      Lekarz na razie też nie zawiele zobaczy oprócz malutkiej czarnej kropeczki w środku macicy. Coś więcej będzie można powiedzieć po przyroście bety z krwi lub za 2 tygodnie na usg. Powodzenia.
      • gosia1309 Re: moze Mama... 22.07.13, 12:17
        Bardzo Ci dziekuje.
    • iwett3 Re: moze Mama... 22.07.13, 12:36
      Hej!nie wiem czy byłaś już u lekarza ale jeśli nie to radze idź jak najprędzej bo ja miałam plamienia potem krwawienie i zamiast iść do lekarza orazu to odkładałam na dziś bo nie mam ubezpieczenia a wczoraj miałam okropny ból brzucha coraz mocniejsze krwawienia i tragedja poroniłam,byłam na dyżurze nocnym z nadzieją że da się uratować ale niestety za późno,teraz czekam na czyszczenie i mam wyrzuty sumienia.36latka
      • gosia1309 Re: moze Mama... 22.07.13, 18:10
        tak mi przykro iwett...sad
        mam nadzieje ze bedziesz probowac jeszcze.
        wczoraj mialam troche te plamienia ale nic mnie nie boli i juz nic nie plami. dzisiaj bylam u lekarza domowego bo w holandii to nie chodzi sie do ginekologa, za miesiac mam sie zglosic do poloznej ale chyba przed tem udam sie po polskiego ginekologa zeby zobaczyc czy wszytsko ok.
        trzymaj sie 36 latka
        32 latkasmile
      • podkocem Re: moze Mama... 30.07.13, 09:23
        Współczuję, ale lekarz na nic by się zdał przy tak wczesnej ciąży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka