Dodaj do ulubionych

schudlam...???

04.01.05, 11:12
skonczony 18tc i wlasnie schudlam ponad kilogram (czuje to tez po ubraniach).
no i niepokoi mnie to, bo jedzenia sobie nie odmawiam (takze slodyczy).
powiedzcie, czy ktoras z Was tez tak miala i czy to normalne? tydzien temu
pisalam, ze czuje sie jak wieloryb bo tyje i tyje, a teraz zaczynam
panikowac, bo schudlam... ot zycie...
Obserwuj wątek
    • magdalena_27 Re: schudlam...??? 04.01.05, 11:21
      schudłam i ja - 2 kg w tydzień, jadłam więcej niż normalnie bo pene trzy
      posiłki, ale byłam na świateczno-sylwestrowej wycieczce i dużo chodziłam przez
      cały tydzień. Ponadto wszystko w normie.

Magda 29 tc
    • amelia_s Re: schudlam...??? 04.01.05, 11:26
      ja na początku ciąży schudłam ok 8kg ale przy silnych wymiotach do końca 4mc
      wogóle nie przytyłam teraz jestem w 23tyg i przytyło mi się ok 4kg od początku
      ciąży tez nie odmawiam sobie jedzonka choć czasami dalej wymiotuje no i mam
      anemie ciążową może zrób sobie badanka na krew

pozdrowionka!
      • aga.com Re: schudlam...??? 04.01.05, 11:31
        ja sie własnie zważyłam i sie okazało ze wciągu kilku dni schudłam 1.5kg.wcale
        sie tym nie martwie bo po swiątach przytyłam 2kg wiec teraz w koncu je
        zrzuciłam.jestem w 21t ciązy i wogóle przytyłam 5.5kg a obiadam sie jak mała
        swinka.
    • coronella Re: schudlam...??? 04.01.05, 11:31
      Wiesz, trudno tak jest pisac, bo wazne sa rowniez wyniki badan- np czy nie masz
      anemii. Jesli cos Cie niepokoi, spytaj swojego lekarza, on ma cały obraz.
      Ale jeśli czujesz sie dobrze, samo chudnięcie chyba nie powinno Cie martwic

Ja w pierwszej ciazy przytyłam niecałe 6 kg, ważąc przed ciazą 49 kg. Jadłam
      baaaardzo duzo, a momentami jeszcze więcej smile tyłam tak po 1,5 kg miesięcznie
      chyba do 5 czy 6 miesiaca. A potem- stop. Waga ani drgnęła, a po rękach, nogach
      i swoim ciele widzialam, ze bardzo chudne. Morfologia ok, wszystko inne ok, po
      prostu taki organizm. W 7 miesiącu przytylam 0,5 kg, a w 8 spadłam ponad 1,5.
      Brzuszek ładnie rosł, chociaz zbyt wielki nie był do konca- na izbie przyjec
      gdy pojechalam urodzic, mysleli, ze ja na patologie ciązy smile

Teraz widze, ze sytuacja sie powtarza. Do tej pory jadłam i rosłam w siłe, ale
      od 3 tygodni mam jadłowstręt i waga tez spada. Ważyłam juz 56 kg, a dzisiaj
      rano 54. Nogi mi zeszczuplały. Taki organizm.

Zyczę Ci zdrówka i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka