justyna.sopuch 13.07.05, 22:48 CZy zna ktośdobrego, godnego zaufania ginekologa z Wrocka??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yagooda Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 14.07.05, 12:29 dr Kucharski z oddziału połozniczego na Brochowie. Przyjmuje na Hirszwelda w "Klinice na Grobli" Teraz jest na urlopie, ma wrócić przed 1 sierpnia. My go sobie tak z koleżankami polecamy od kilku już porodów. Każda przyprowadza parę nowych pacjentek, bo lekarz napraWDE DOBRY, BARDZO CIEPŁY I DELIKATNY. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joannakaw1 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 22.08.05, 18:51 ABSOLUTNIE NIE KUCHARSKI - ma już kilka poronień na sumieniu. Jeśli ciąża książkowa to lekarz idealny, jeśli z problemami to do d... A która ma ochotę ryzykować?? Odpowiedz Link Zgłoś
yagooda Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 23.08.05, 10:50 Moja ciąża od poczatku jest z komplikacjami i to dośc poważnymi. Teraz jestem na prostej i już wszystko w porządku. Kolezanka, która do niego chodziła też miała duże problemy-polezała na Brochowie i miesiąc temu urodziła slicznego synka. Ja sądzę, ze to czesto kwestia zdyscyplinowania kobiety, a pozatym, co by tu nie mówic, poronienia się zdarzają i już. Niestety. Ja bardzo sobie Kucharskiego cenię, bo oprócz tego że uważam go za fachowca, to jest to człowiek, któremu po prostu po ludzku zależy na tym, aby wszystko było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
klar5 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 14.07.05, 12:43 dr Wojciechowski przyjmuje na kamieńskiego pok. 1130. Ciężko się do niego dostać, bo trzeba czekać ok 3tyg, ale to specjalista w swoim fachu. Przyjmuje też prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisia5000 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 14.07.05, 22:42 A ja polecam doktora Korzeniewskiego, chodzę do niego prywatnie, przyjmuje na ulicy Bolesławickiej, naprzeciw TGG, pracuje w szpitalu na Chałubińsiego. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaglow Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 22.08.05, 20:46 Ja chodziłam prywatnie do Polaka (ma gabinet na Hallera) ale ja miałam problemy z niepłodnoscią. N atomiast u Wojciechowskiego z Kamieńskiego robiłam kilka badań i mogę go także z pełną odpowiedzialnością polecić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luiza210 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 22.08.05, 20:54 Znam bardzo dobrego lekarza ktory pracuje na chałubinskiego jest tam połoznikiem,ale rowniez przyjmuje na Bulwar Ikara 18.Duzo osob juz mi o nim powiedziało same dobre słowa,a zreszta sama sie przekonasz po pierwszej wizycie u niego!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luiza210 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 22.08.05, 20:55 Zapomniełam podac nazwiska Dr.Łątkowski Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 22.08.05, 23:40 Potwierdzam w całej rozciągłości!!!!!!!!!!!!!!!!Chodzę do niego od 3 lat, ciążę poprowadził fajnie (fakt, że była książkowo dobra), a potem wykonał super cc. I w ogóle jest rewelacyjny. Do tego nie jest pazerny na pieniądze. Płacę tylko za wizyty u niego, choć zawsze mam usg, to jeszcze nigdy mi za nie nie policzył. Mało tego, 2 razy umawiał się z nami w klinice na usg 4d i też za darmo. Cesarkę wykonał, zaglądał do mnie gdy leżałam te parę dni po i w ogóle jest super. Polecam! Pozdrawiam Asia&Julia Odpowiedz Link Zgłoś
dominika2701 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 23.08.05, 08:16 zgadzam sie : Łątkowski i Korzeniewski Odpowiedz Link Zgłoś