kaluma1 16.09.05, 10:02 Mam pytanie, czy kyóraś z Was wie jak dojechać do baby-max we Wrocławiu ale MPK. Nie mamy auta a chcielibyśmy tam dotrzeć. Jakoś nie mogę znależć ich strony internetowej. dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba1979 Re: BABY-MAX Wrocław 16.09.05, 11:10 Tam jezdzi tylko jeden autobus miejski 608 i odjezdza z tego placu kolo dworca Nadodrze(nie wiem ja on sie nazywa,tam zawijaja tramwaje 1,7 itp.Ten kolo szpitala).Tym dojedziesz najblizej tylko nie wiem dokładnie gdzie masz wysiasc zeby bylo dobrze ale to juz sie kierowcy spytasz.Chyba ze wsiadziecie w jakis podmiejski w kierunku Psar lub Szymanowa,ale to juz z Nadodrza.Mam nadzieje ze pomogłamPozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
lirio Re: BABY-MAX Wrocław 16.09.05, 12:09 Dajcie sobie spokój, to stara hurtownia ze zmieniona nazwą. Nic tam nie ma ciekawego i wielka drożyzna. Poszukaj opinii na forum. My wróciliśmy z tamtąd do Askota na Sztabową i MD+ na Tęczową, kupiliśmy wszystko, znacznie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: BABY-MAX Wrocław 16.09.05, 12:50 lirio napisała: > Dajcie sobie spokój, to stara hurtownia ze zmieniona nazwą. Nic tam nie ma > ciekawego i wielka drożyzna< Niekoniecznie. Pościel do wóżka i do łóżeczka kupiłam tam taniej niż na Allegro i taniej niż w Askocie. Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: BABY-MAX Wrocław 16.09.05, 14:15 dlaczego ma dac sobie spokój? ja właśnie w Baby mexie kupiłam całą wyprawkę i jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. W Askocie na Sztabowej mało miejsca, duzo ludzi , jak pójdziesz ogladac łóżeczka na pietrze to gdy bedzie tam tez inna para - zapomnij ze sie pomieścicie. ceny zawrotne, prawie wszytskie wózki powyżej 1000zł. a w baby maxie- duzo pzrestrzeni, nikt na siebie nie włazi, miła obsługa i ceny w normie. Szczerze polecam tą hurtownię. Odpowiedz Link Zgłoś
kaluma1 Re: BABY-MAX Wrocław 16.09.05, 19:16 Dzięki za informacje. Jeżeli chodzi o moje odczucia co do Ascotu, to kilka dni temu byliśmy w Bajce na długosza i właśnie w Ascocie. Udało mi się kupić kombinezon niemowlęcy za 86 zł (w Bajce), w Ascocie ten sam był albo za 119 albo za 138 zł (nie pamiętam dokładnie ceny) .Zresztą wszystko było o kilka złotych droższe.Jeżeli szukacie wózków to w Bajce jest naprawdę duży wybór. Ja konkretnie jestem zainteresowana komodami z przewijakiem a jak do tej pory nigdzie nie było specjalie dużego wyboru. Mam nadziej,że w Baby-Max uda nam się zobaczyć coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś