Dodaj do ulubionych

Do mam po cc

03.11.05, 18:45
Dziewczyny, jestem prawie 6 tyg. po cc. W sumie czuje się świetnie, ale od
3dni odczuwam pieczenie w okolicach rany i lekki ból w okolicach jajników.
Czy to normalne? W przyszłym tyg. idę na wizytę kontrolną, ale może coś
wiecie. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • moniqep Re: Do mam po cc 03.11.05, 19:32
      Tez mam Karolinke (rok i 8 mies.)U mnie goilo sie super i nic mnie nie pieklo
      ale bolaly mnie jajniki przy intensywniejszym wysilku.Jak poszlam na fitnes 10
      mies po cc dostalam takich boli brzucha jak podczas porodu.Balam sie cwiczyc ale
      powoli sie rozruszalam.Bolaly mnie misnie brzycha ktore byly zastale.Mysle,ze
      kazdy jest inny i odczuwa inaczej.jak zbada cie lekarz bedziesz wiedziec wiecej.
      • mazia79 Re: Do mam po cc 03.11.05, 20:19
        Cześć Kasiu
        Ja mam pytanie troszke z innej beczki. Jak tam Twoj brzuszek? Wchłonał się juz,
        bo z tego co pamietam troche Cię to martwiło.
        Pozdrawiam Malutkąsmile)
        • nupik Re: Do mam po cc 04.11.05, 07:53
          dziewczyny, to nenjajniki bola , tylko rana wewnatrz, bylysmy przeciez
          przeciete i na zewnatrz i w srodku, to powazana operacja, moga byc bole.Mnie
          pobolewalo okolo 3 miesiecy, ale bez zadnych dodatkowych nidogodnosci, jak cos
          podnosilam na przyklad. dobrze ze iodziesz do lekarza al nie martw sie,
          naprawde to normalnesmile
          pozdrawiam
          aga mama wiktora
        • kasiadove Do mazia79 04.11.05, 14:07
          Cześć Marzenko!
          No z brzuszkiem już dużo lepiej, potrzebował czasu. Od 2 tyg. chodzę w dawnych
          spodniach, chciaż do ideału dużo mu jeszcze brakuje smile Pozdrawiam
    • pimpek_sadelko Re: Do mam po cc 04.11.05, 10:16
      nie mialam czegos takiego. nie wiem co doradzic... moze chociaz telefon do
      poloznej?
      • kasiadove Re: Do mam po cc 04.11.05, 14:12
        Trochę mnie pocieszyłyście. Wkurza mnie to że miałam ciążę zagrożoną i przez
        cały czas musiałam na siebie dmuchać ( nie dźwigać, nie ćwiczyć itd) a teraz
        nadal muszę uważać. W sumie to chyba się zaczęło jak podniosłam odkurzacz
        (kurcze 9 mies. nie odkurzałam, stęskniłam się smile Jak długo jeszcze mam być na
        specjalnych prawach ?!
        Pozdrawiam!
        • pimpek_sadelko Re: Do mam po cc 04.11.05, 14:14
          ja przestalam sie cackac ze soba jak rana przestala bolecsmile, jak moglam zaczac
          normlanie chodzic ( tzn szybko)
          jedynie nie dzwigalam, ale tylko dlatego, ze okazji nie bylo. do tej pory chate
          w zarcie zaopatruje mazsmile
          • kasiadove Re: Do mam po cc 04.11.05, 14:30
            Fajnie Pimpek że sie odezwałaś. Przeglądam teraz KMW, chyba też się
            kwalifikuję smile
            • pimpek_sadelko Re: Do mam po cc 04.11.05, 14:56
              kasiadove napisała:

> Fajnie Pimpek że sie odezwałaś. Przeglądam teraz KMW, chyba też się
              > kwalifikuję smile

to na co czekasz?smile
              wstap!smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka