Dodaj do ulubionych

Martwie się...

16.02.06, 18:35
Dzisiaj córeczka skończyła 6 mies.a ja znowu jestem w ciąży. Cieszę się, że
po raz drugi będę matką ale jednocześnie martwie się czy poradzę sobie. Mam
doła..
Obserwuj wątek
    • maialina1 Re: Martwie się... 16.02.06, 18:40
      Lepiej miec takie zmartwienie niz martwic sie ze od 5 czy i 10 lat sie probuje
      zajsc w ciaze bez zadnego skutku. Albo tak jak jedna z tutejszych forumowiczek,
      ktorej ciaza obumarla.
      Lepiej sie nie martw, bo jeszcze dziecku to zaszkodzi, a to co dla ciebie jest
      zmartwieniem, moze byc szczytem szczescia dla niektorych dziewczyn.
    • vasylkova Re: Martwie się... 16.02.06, 18:58
      Na pewno sobie dasz rade - nie masz wyjscia smile
      Rok po roku to jeszcze nie tak zle - przeciez np. mamy blizniakow doskonale daja sobie rade.
      Pomysl za to, ile jest plusow - dzieci bardzo sie ze soba zzyja, w przyszlosci beda sie razem bawic (no, klocic tez wink, cala opieke nad noworodkiem bedziesz miala na swiezo, wszystkie sprzety i ubranka... a potem jak dzieci podrosna (o ile nie planujesz nastepnych) latwiej bedzie zaplanowac wspolne wakacje, zeby maluchy byly zadowolone... ja tu widze same plusy. bardzo chcialam, zeby miedzy moimi dziecmi byla mala roznica wieku, niestety tak sie stalo ze na nastepne moglam sie zdecydowac dopiero po 5 latach.
    • lucy141 Re: Martwie się... 16.02.06, 19:17
      Dziękuję dziewczyny za pocieszenie. Myślę,że będzie dobrze ponieważ mąż szaleje
      z radości. Teraz najważniejsze dla mnie moje dzieci. Pozdrawiam wszystkie
      przyszłe mamy
    • patrysha1 Re: Martwie się... 16.02.06, 19:20
      bedzie to dosc duzy wysilek dla twojego organizmu, ale za to mysle ze dzieci beda mialy dobry kontakt miedzy soba smile. Dasz rade!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka